Σε προδίδει το αποσμητικό σου; Αυτά τα κόλπα δεν θα απογοητεύσουν

Η πολυπόθητη διάρκεια είναι γεγονός.
Τρεις καθημερινές συνήθειες που υπόσχονται επίπεδη κοιλιά

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Από το νεσεσέρ μας δεν πρέπει ποτέ να λείπουν ορισμένα προϊόντα, τα οποία όλες τις εποχές του χρόνου αποτελούν πυλώνες του προσωπικού μας καλλωπισμού. Το αποσμητικό δε, όντας μέλος αυτής της κατηγορίας, όταν οι ζέστες αρχίζουν να σφίγγουν θα πρέπει να τιμάται από όλους με μεγαλύτερη συνέπεια.

Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες, οι οποίοι εντείνουν την αναπόφευκτη εφίδρωση και οι λόγοι, πέρα από εκείνους της υγείας, μπορεί να είναι τα ρούχα που επιλέγουμε, τόσο ως προς την ποιότητά τους (με τα βαμβακερά έχουμε μικρότερες πιθανότητες να αποκτήσουμε δυσάρεστη εσάνς σε αντίθεση με άλλα υφάσματα), όσο και ως προς την εφαρμογή τους,.

Δεν είναι ψέμα, βλέπεις, πως εάν επιλέξουμε ένα στενό τοπ που θα ακουμπάει συνεχώς στην περιοχή της μασχάλης, επιδεινώνουμε το πρόβλημα σε αντίθεση με ό,τι θα συνέβαινε εάν  προτιμούσαμε ένα φαρδύ κι αέρινο μπλουζάκι.

Αν, πάλι, τιμάς το αποσμητικό σου συστηματικά αλλά και πάλι δεν είσαι ευχαριστημένη, οι παρακάτω συμβουλές είναι εδώ για να σου δείξουν τον τρόπο για να νιώθεις πάντα ασφαλής και σίγουρη!

Σε προδίδει το αποσμητικό σου; Αυτά τα κόλπα δεν θα απογοητεύσουν

Αποτρίχωση

Με το να διατηρείς την περιοχή της μασχάλης καθαρή, πλένοντας την συχνά, αλλά κυρίως, τηρώντας τους κανόνες αποτρίχωσης, αποφεύγεται η συσσώρευση βακτηρίων που βρίσκουν ζωή ανάμεσα στις τρίχες και έχουν ως απόρροια τη δυσάρεστη οσμή.

Απολέπιση

Τα scrub σώματος μπορούν να γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι. Αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα της μασχάλης. Θα μοσχοβολάς και αυτό σίγουρα θα διαρκεί.

Νυχτερινή εφαρμογή αποσμητικού

Ποιος είπε πως το αποσμητικό πρέπει να εφαρμόζεται μόνο μέσα στην ημέρα; Κι όμως, τα αποσμητικά δρουν καλά εάν τα φορέσεις από το βράδυ. Η επιδερμίδα είναι πιο ξηρή κι έτσι εκείνο απορροφάται με καλύτερο τρόπο.

Μιας και οι ζέστες ξεκινούν, ώρα να εφαρμώσεις τα σωτήρια αυτά tips!