Apocalypsing: H νέα τάση στα ζευγάρια που ευδοκιμεί ιδιαίτερα στον καιρό της πανδημίας

Μια τάση στις σχέσεις που είναι αρκετά... επικίνδυνη.
Η επιστήμη έχει την απάντηση: Τόσο συχνά πρέπει να ζυγίζεσαι για να χάσεις βάρος

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Ο κορωνοϊός και η πανδημία ήρθαν και ανέτρεψαν όλα όσα γνωρίζαμε, ό,τι μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένο.

Η ψυχολογία, η κοινωνική μας ζωή, οι προσωπικές μας σχέσεις και η οικονομική μας κατάσταση ξαφνικά άλλαξαν και ανατράπηκαν, δημιουργώντας πλέον νέες τάσεις.

Από όλες αυτές τις σαρωτικές αλλαγές, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο έρωτας, μιας και όπως θα δεις παρακάτω, ένα νέο είδος σχέσης άνθισε επί κορωνοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το νέο είδος σχέσης ονομάζεται apocalypsing και πρόκειται για την τάση των ανθρώπων να αντιμετωπίζουν την κάθε σχέση τους σαν να είναι η τελευταία παίρνοντας την πάρα πολύ σοβαρά, ήδη από τα πρώτα βήματά της.

Πλέον οι άνθρωποι ήρθαν αντιμέτωποι με την μοναξιά με τον πιο σκληρό τρόπο, οπότε αποφάσισαν να δίνονται ολοκληρωτικά σε δεσμούς από την αρχή, ανεξάρτητα με τη διάρκεια και την ποιότητά  τους.

Apocalypsing: H νέα τάση στα ζευγάρια που ευδοκιμεί ιδιαίτερα στον καιρό της πανδημίας

Στην άνθηση αυτού του τύπου σχέσης «βοήθησε» και η πανδημία, η οποία μας έκανε να «χωθούμε» στα σπίτια μας. Αν αυτό δεν συνέβαινε, οι άνθρωποι θα είχαν την ευκαιρία να βγαίνουν ραντεβού και όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια τους πρώτους μήνες.

Πλέον έχουν καταγραφεί ακόμα και σχέσεις που δημιουργήθηκαν τον περσινό Μάρτιο και μέσα σε ένα χρόνο έχουν δημιουργήσει ακόμα και οικογένειες.

Η αλήθεια είναι πως δεν κρίνουμε, αλλά καλύτερα θα ήταν οι σχέσεις πριν… σοβαρέψουν, να περνούν τα υπέροχα πρώτα στάδια της γνωριμίας, της αμηχανίας και της περιέργειας.