Τολμηρά όσο τίποτα! Τα cut-out jeans φέρνουν τη νέα εποχή στην denim life

Από το Ηollywood στη γειτονιά σου.
Τολμηρά όσο τίποτα! Τα cut-out jeans φέρνουν τη νέα εποχή στην denim life

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα jeans έχουν δεχτεί διαχρονικά τεράστια αγάπη μέσα από την προτίμηση των γυναικών να τα τιμούν σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

Όποιο στυλ κι αν πρεσβεύεις, όσες ιδιαιτερότητες κι αν έχεις, τα denim παντελόνια θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στις καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά και στις βραδινές.

Μάλιστα, μπορούν να ενσαρκώσουν πάνω τους πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα από την ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, τα οποία κολακεύουν και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το σώμα σου. Aυτή τη φορά η νέα προσθήκη στη συλλογή μας συστήνει μια τσαχπινιά αρκετά τολμηρή, η οποία σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Τι θα έλεγες για τα cut-out jeans;

Όλο και περισσότερες διασημότητες εμφανίζονται φορώντας το κομμάτι αυτό, το οποίο διαφέρει στο σημείο της τσέπης. Λίγο πιο κάτω από τη μέση, στις πλαϊνές πλευρές υπάρχει ένα κενό αφήνοντας ακάλυπτο το δέρμα. Πρόκειται τις για αόρατες τσέπες που κάνουν το look ακόμα πιο αισθησιακό.

Στην περίπτωση που το επιλέξεις, ταίριαξε το με ένα ήσυχο outfit καθώς το νέο απόκτημα της ντουλάπας σου σίγουρα προκαλεί φασαρία από μόνο του, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στη επιλογή του εσωρούχου, το οποίο δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι ψηλόμεσο ώστε να μη φανεί και σε προδώσει.