To pointelle knit dress θα αναβιώσει στις παραλίες το καλοκαίρι του ’21

Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενες για αυτό.
To pointelle knit dress θα αναβιώσει στις παραλίες το καλοκαίρι του '21

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Αν πριν από μια 20ετία μας έλεγαν πως το φόρεμα το οποίο λατρεύεις να βλέπεις πάνω στη μητέρα σου θα είναι κι εκείνο που θα ανυπομονείς να κάνεις δικό σου σε άλλα 20 χρόνια το ερωτηματικό θα σχηματιζόταν αμέσως στο πρόσωπό μας ή ο ρομαντισμός μας θα μας ενθουσίαζε ακόμα περισσότερο.

Κι όμως, στο χώρο της μόδας τα χρόνια είναι απλά αριθμοί οι οποίοι έρχονται και φεύγουν ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν να εξυπηρετήσουν. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του pointelle knit dress.

Οι διαφάνειες του κεντημένου υφάσματος, σε συνδυασμό με το συνεχόμενο μοτίβο του σχεδίου μας μεταφέρει αμέσως στις πιο όμορφες, καταγάλανες παραλίες.

Ιδανική επιλογή για την αντικατάσταση του καφτανιού, η οποία χαρίζει μια αριστοκρατική αύρα στην εμφάνισή σου με τις σαγιονάρες, αλλά παράλληλα μπορεί να φορεθεί και με πέδιλο (ψάθινο κατά προτίμηση) για τα νυχτοπερπατήματα στα πολύβουα beach bar.

Αισθησιακό και κομψό αναδεικνύει τις καμπύλες του σώματος με τη μίνιμαλ διάθεσή του να ανεβαίνει στα ύψη. Προτίμησε την ευκολοφόρετη λευκή-μπέζ απόχρωση και φρόντισε να μη ξεφύγεις στους τόνους ακόμα και στο μαγιό σου, το οποίο θα αχνοφαίνεται από μέσα.

Ένα πολυχρηστικό κομμάτι που θα ευχαριστηθείς όλο το καλοκαίρι. Ναι, ακόμα και αυτό το αβέβαιο καλοκαίρι.

Έρωτας με την πρώτη ματιά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZARA Official (@zara)