Ο Μελένιος του ζωδιακού: Αυτό το ζώδιο είναι η μεγαλύτερη… ψωνάρα

Δεν το περίμενες; Κι όμως, πίστεψε το.
Ο Μελένιος του ζωδιακού: Αυτό το ζώδιο είναι η μεγαλύτερη... ψωνάρα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Κάθε παρέα απαρτίζεται από πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες, ανάμεσα στις οποίες, πάντα ξεχωρίζει ο «Μελένιος».

Όσα περιπαικτικά σχόλια κι ακούσει αποδεικνύει με τη στάση του ότι δεν τον επηρεάζουν κι εκείνος απλά συνεχίζει να κάνει αυτό που πολύ καλά ξέρει: να θαυμάζει την εικόνα του και όχι μόνο.

Στην αντίστοιχη παρέα του ζωδιακού κύκλου, ο Ζυγός επωμίζεται αυτόν τον τίτλο και όχι άδικα.

Λατρεύει την περιποίηση και την αφιέρωση χρόνου μπροστά στον καθρέφτη θεωρώντας πως τελικά, όμοιος του δεν υπάρχει στον κόσμο όλον.

Με την πρώτη ευκαιρία θέλει να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος και να του εκφράζουν έναρθρα την επιβεβαίωση. Εκείνη που θα τον δικαιώσει για το πόσο όμορφος και έξυπνος είναι.

Οι νάρκισσοι ζυγοί αν και διακριτικοί, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κριτική και των άποψη των άλλων, χωρίς, ωστόσο, στο τέλος το συμπέρασμα να αλλάζει. Μάλλον μεταφράζουν κάθε σχόλιο προς όφελός τους ως cool και ακομπλεξάριστοι, όπως, δηλαδή, ακριβώς συστήνονται.

Ο Μελένιος του ζωδιακού: Αυτό το ζώδιο είναι η μεγαλύτερη... ψωνάρα

Όσο για το κομμάτι φωτογραφία, είναι ερωτευμένοι με το φακό.

Αποτελούν το άτομο που θα σε βομβαρδίσει με φωτογραφίες, ενώ σε ένα ταξίδι το όμορφο τοπίο θα μείνει για πάντα χαραγμένο, αλλά θα περιοριστεί, μέσα στην ανάμνησή τους καθώς στη φωτογραφική θα υπάρχουν μόνο εκείνοι.

Λέοντες και Ιχθείς κάνουν baby steps  για να τους ανταγωνιστούν ως προς το χαρακτηριστικό αυτό, αλλά μάταια. Το στέμμα ανήκει δικαιωματικά στους Ζυγούς.