Οι τρεις καλύτεροι: Τα 3 ζώδια που φημίζονται για τις αξεπέραστες επιδόσεις τους

Κορίτσια, την προσοχή σας!
Τα δύο ανδρικά ζώδια που οι γυναίκες βλέπουν μόνο ως φίλους

Η ερωτική ζωή και ιδιαίτερα η σεξουαλική χημεία αποτελεί ένα στοιχείο που δεν πετυχαίνεται εύκολα.

Ωστόσο, αν και οι επιδόσεις του άντρα περνούν από το μικροσκόπιο, ιδιαίτερα μετά την πολυαναμενόμενη εκάστοτε πρώτη φορά, υπάρχουν ορισμένα ζώδια, τα οποία ξέρεις καλά πως δε θα σε απογοητεύσουν.

Οι πειραματισμοί, η ποικιλία, η εφευρετικότητα και κυρίως το πάθος χαρακτηρίζουν ορισμένα ζώδια τα οποία -πώς να το κάνουμε;- φημίζονται για το ταλέντο τους στο συγκεκριμένο κομμάτι!

Ποια είναι αυτά λοιπόν;

Ο λόγος για τον περιπετειώδη Τοξότη, τον ασταμάτητο Λέοντα και τον ασυγκράτητο, δίχως όρια Κριό. Το στοιχείο των τριών τους είναι η φωτιά και αποδεδειγμένα πλέον γνωρίζουν το κόλπο να τη μεταφέρουν και στο κρεβάτι τους, όπου μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι εραστές.

Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά στις ικανότητές τους, προκαλούν σαγήνη και μεγαλύτερο θαυμασμό στο ωραίο φύλο, το οποίο νιώθει ασφάλεια και οικειότητα πολύ γρήγορα. Επιπλέον, οι εναλλαγές στο κρεβάτι αποτρέπουν και τους δύο παρτενέρ από το να βαλτώσουν ή να βαρεθούν. Άλλωστε, αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να φύγουν από τη σχέση με ελαφριά πηδηματάκια.

Αν και θέλουν να έχουν τον έλεγχο με το να επιβάλουν την υπακοή δείχνοντας πως έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι, το πάθος τους κερδίζει ακόμα και την πιο ισχυρή γυναίκα. Εκφράζουν έμπρακτα αυτό που νιώθουν και κάθε τους κίνηση γίνεται σχολαστικά και όχι μηχανικά. Γι’ αυτόν τον λόγο φημίζονται και για τις δεξιότητές τους στο φιλί.

Να πούμε την αλήθεια μας, δεν μας κάνουν εντύπωση όλα αυτά για τους συγκεκριμένους τρεις!