Η σεξουαλική χημεία αποτελεί στοιχείο που δεν πετυχαίνεται εύκολα μεταξύ δύο ανθρώπων. Ωστόσο, αν και οι επιδόσεις του άντρα περνούν από το μικροσκόπιο, ιδιαίτερα μετά την πολυαναμενόμενη πρώτη φορά, υπάρχουν ορισμένα ζώδια, τα οποία ξέρεις καλά πως δε θα σε απογοητεύσουν.

Οι πειραματισμοί, η ποικιλία, η εφευρετικότητα και κυρίως το πάθος χαρακτηρίζουν τρία πολύ συγκεκριμένα ανδρικά ζώδια που δεν αφήνουν ποτέ παραπονεμένη καμία γυναίκα.

Μην πάει το μυαλό σας στον Σκορπιό, πάντως, καθώς σε αυτό το κομμάτι τερματίζει… 4ος και καταϊδρωμένος. Κι όμως, κάποια ζώδια ξεπερνούν ακόμα και τον Σκορπιό στο κεφάλαιο «έρωτας».

Ποια είναι αυτά; Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης! Φωτιά στην αστρολογία, φωτιά και στο κρεβάτι!

Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά στις ικανότητές τους, προκαλούν σαγήνη και μεγαλύτερο θαυμασμό στο ωραίο φύλο, το οποίο νιώθει ασφάλεια και οικειότητα πολύ γρήγορα. Μάλιστα, οι συνεχείς εναλλαγές στων οποίων τη διαδικασία βάζουν συνεχώς το ταίρι του, αποτρέπουν και τους δύο από το να βαρεθούν και τη μεταξύ τους σχέση από το να βαλτώσει.

Για εκείνους, η βαρεμάρα και η έλλειψη πάθους είναι πολύ σοβαροί λόγος για να φύγουν από τη σχέση με ελαφριά πηδηματάκια.

Αν και θέλουν να έχουν τον έλεγχο με το να επιβάλουν την υπακοή δείχνοντας πως έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι, το πάθος τους κερδίζει ακόμα και την πιο ισχυρή γυναίκα. Εκφράζουν έμπρακτα αυτό που νιώθουν και κάθε τους κίνηση γίνεται σχολαστικά και όχι μηχανικά.

Για αυτόν τον λόγο φημίζονται και για τις δεξιότητές τους στο φιλί.

Σκορπιέ, αυτήν την φορά την πάτησες!