Τα 4 ζώδια που έχουν… master στο να λένε ψέματα

Τα λένε τόσο μαεστρικά που θα κάνουν και σένα να τους πιστέψεις.
Τα 4 ζώδια που έχουν... master στο να λένε ψέματα

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που επιλέγουν την αλήθεια και ας πληγώνει. Σε κάθε τους σχέση και σε κάθε επίπεδο. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι -και εκεί ανήκει η πλειοψηφία των ανθρώπων- που μπορεί να χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητά τους κάποια ψέμματα, για να μην στεναχωρήσουν και να μην πληγώσουν.

Και υπάρχουν και οι άλλοι, οι χειρότεροι: τα 4 ζώδια που έχουν το ψέμα δεύτερη φύση τους και τρέφονται από αυτά. Δεν λένε ψέματα μόνο για να καλυφθούν, αλλά τα χρησιμοποιούν και χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέχεις;

Ιδού:

Δίδυμοι

Το ότι ο Δίδυμος έχει πολλά πρόσωπα είναι προφανές και το ξέρουν όλοι, οπότε αυτό τον κάνει «μανούλα» στα ψέματα. Είναι ο μετρ στο να αποφεύγει τα στριμώγματα και να στο να ελίσσεται σαν φίδι.

Μην τον εμπιστευτείς από την αρχή, γιατί σύντομα θα καταλάβεις πως σε χειρίζεται και πάει με τα νερά σου. Και το κάνει πολύ καλά.

Καρκίνος

Ο γλυκός και ευαίσθητος Καρκίνος, δεν είναι πάντα αυτό που δείχνει. Τον βολεύει πως έχει εδραιωθεί στο μυαλό μας σαν ένα από τα καλύτερα ζώδια, όμως συχνά λέει ψέματα και αυτό που θες να ακούσεις, για να είναι συμπαθής σε όλους.

Φυσικά, άλλες φορές λέει ψέματα για να μην πληγώσει τους αγαπημένους του. Όμως ακόμα και αυτό, του δίνει μια θέση στην τετράδα με τους πιο… φανατικούς ψεύτες!

Ταύρος

Αν δεις Ταύρο να λέει ψέματα σε κάποιον άλλον, ενώ εσύ ξέρεις ήδη την αλήθεια, μπορεί και να πειστείς.

Το λέγειν του, το γεγονός πως αναλύει τα πάντα και φυσικά το ότι θέλει να έχει στραμμένα τα φώτα πάνω του, τον κάνει να λέει ψέματα μαεστρικά. Θα σε πείσει και θα σε κερδίσει από την πρώτη φορά, θα σε κοιτάει στα μάτια και θα σου λέει ευθαρσώς ψέματα δεν θα κάνει κανένα λάθος, γιατί πολύ απλά το έχει πάει πολλά βήματα παραπέρα.

Παρθένος

Ο «τέλειος»Παρθένος δεν θα πει ψέματα στην προσωπική του ζωή, αλλά στην επαγγελματική του μπορεί να πάρει και το Όσκαρ. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ το λάθος του, δεν μπορεί να δεχτεί πως έσφαλε και έτσι θα βρει χίλιες δύο δικαιολογίες για να τα ρίξει κάπου αλλού.

Ο Παρθένος είναι καλός συνάδελφος και έχει μεθοδικότητα, όταν όμως κάνει κάνει λάθος, μπορεί να συμπεριφερθεί σαν ένα παιδί πέντε χρονών.