Tubéreuse Nue: Το ολοκαίνουργιο άρωμα του Tom Ford θα σε κάνει να ανθίζεις τα μεσάνυχτα

Μια πρωτόγνωρη οσφρητική εμπειρία με δική της, τολμηρή ταυτότητα.
Tubéreuse Nue: Το ολοκαίνουργιο άρωμα του Tom Ford θα σε κάνει να ανθίζεις τα μεσάνυχτα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ο αγαπημένος, σε όλες τις γυναίκες, πολυτελής οίκος Tom Ford έρχεται να μας αποπλανήσει ξανά με τη νέα δημιουργία από τη συλλογή Private Blend, το Tubéreuse Nue.

Η τουμπερόζα ή αλλιώς «η Ερωμένη της Νύχτας» προσδίδει στο άρωμα την εύθραυστη διακριτικότητα της φωτεινής ημέρας και απογειώνεται με το συνδυασμό της μυστηριώδους κυριαρχίας της τη νύχτα αλλά και την απροκάλυπτη ισχύ, την οποία οι νότες suede επιβάλλουν.

Η ομορφιά του λουλουδιού ακτινοβολεί στο σεληνόφως, όταν καθώς πέφτει η νύχτα, το μεθυστικό της άρωμα ξεχειλίζει από εντυπωσιακό μαγνητισμό. Άκρως ερωτικό και αισθησιακό μας υπενθυμίζει τη μαγεία των βραδινών ωρών και τη δυναμική που εκείνο επιφέρει.

Λευκά άνθη, τουμπερόζα και γιασεμί αποτελούν τις νότες κορυφής, οι οποίες κάνουν την αρχή ξυπνώντας κάθε αίσθηση με έναν φαινομενικά, μόνο, αθώο τρόπο, ενώ ο εκρηκτικός αισθησιασμός επέρχεται από το touch πιπεριού timut.

Η λαχτάρα της προσμονής εντείνεται με υφή βελούδινη, όπου η συγχορδία από δέρμα suede κορυφώνεται μαζί με το ξυλώδες πατσουλί και την agarwood musk πνοή.

Tubéreuse Nue: Το ολοκαίνουργιο άρωμα του Tom Ford θα σε κάνει να ανθίζεις τα μεσάνυχτα

Όσο για το εμβληματικό μπουκάλι, μάλλον θα αποτελέσει ένα κόσμημα που εκτός από διακοσμητικό στο χώρο σου, δε θα θέλεις να το αποχωριστείς από πάνω σου καθημερινά.

Σε ματ ιβουάρ εμφάνιση θα λάβει θέση στην εντυπωσιακή Private Blend Collection, με τη συσκευασία των 50ml να θυμίζει πιόνι σκακιού μέσω των χρυσών λεπτομερειών αλλά και της απαλής, ροζ ετικέτας, ενώ το Decanter των 250ml να αποτελεί ένα κράμα πολυτέλειας και αρχοντιάς που όλοι θέλουν να κρατήσουν στα χέρια τους.