O έξυπνος τρόπος να φας το burger σου χωρίς να… γίνεις χάλια

Φάε το burger σου με αυτόν τον τρόπο και θα είσαι μια κυρία.
O έξυπνος τρόπος να φας το burger σου χωρίς να... γίνεις χάλια

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η καρδιά παρακαλάει για το «ναι» αλλά το μυαλό επιμένει αυστηρά στο «όχι». Σου θυμίζει κάτι; Ίσως την τελευταία φορά που είχες βγει για φαγητό και είτε λόγω του προσώπου που σε συνόδευε είτε λόγω του καλού εστιατορίου δίστασες να επιλέξεις το burger όσο ζουμερό κι αν φαινόταν από τους διπλανούς.

Η αλήθεια είναι πως όλες έχουμε προσπαθήσει, μάταια βέβαια, να φάμε με στυλ, διακριτικότητα και χάρη αυτό το λαχταριστό φαγητό.

Ωστόσο, κάθε φορά καταλήγουμε να καταστρέφουμε το μακιγιάζ μας, να λερώνουμε τα ρούχα αλλά και να απλώνουμε τη σως μέχρι και στα μαλλιά μας. Πέρα, όμως, από την εικόνα, η άβολη αίσθηση που σε πείθει πως τελικά το burger δεν το πιάνεις από πουθενά, δε σε αφήνει να ευχαριστηθείς τη γεύση του όπως του αρμόζει.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι γυναίκες αφού δε θέλουν να αφήσουν και τη φινέτσα τους να σκεπαστεί από τα λάδια. Αυτός είναι κι ένας λόγος που αποφεύγεται ρητά στο πρώτο ραντεβού καθώς θα καταλήξεις να ανοίγεις το στόμα για μπουκιά κάθε φορά που εκείνος θα κοιτάει από το παράθυρο. Βασανιστήριο.

O έξυπνος τρόπος να φας το burger σου χωρίς να... γίνεις χάλια

Όχι όμως για πολύ ακόμα! Burger lover, το βίντεο που ακολουθεί θα σου δείξει τον τρόπου να αρπάζεις σωστά αυτήν την αδυναμία σου, ώστε να λιώνει στο στόμα κι όχι στα χέρια σου.

Το κόλπο θα «σφραγίσει» όλα τα υλικά μαζί και επιτέλους δε θα χρειάζεται να ανοίγεις διάπλατα και άχαρα τα χείλη για να καταπιείς μόνο μια φέτα ντομάτας στο τέλος.

Ποιος θα περίμενε πως αυτή η επαφή θα ανέπτυσσε τη δική της χημεία…