Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε γυναίκας με τη μόδα να μη σταματάει να μας εκπλήσσει με τις προτάσεις που μας συστήνει.

Τα δοχεία που μέσα τους φιλοξενούν άνθη και φυτά έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις , οι οποίες φέτος τροποποιήθηκαν ελάχιστα προς το περιεχόμενο.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, τα στάχυα να αποτελέσουν το νέο λουλούδι που ταιριάζει με τη γήινη και γαλήνια απόχρωσή του σε οποιοδήποτε σημείο κι αν το τοποθετήσεις;

Η πρώτη αίσθηση μπορεί να ξενίσει, γρήγορα, όμως θα καταλάβεις πως δεν απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένα σπίτια ή πορτοφόλια.

Προσάρμοσε το μήκος, το βάζο αλλά και την ποιότητά τους στις δικές σου άδειες γωνιές, είτε αυτό λέγεται σαλόνι, είτε χολ, είτε κρεβατοκάμαρα, είτε κουζίνα, είτε ακόμα και μπάνιο.

Μεταμόρφωσε τον προσωπικό σου χώρο με στάχυα, την τάση της σεζόν

Σαλόνι

Μπορεί να σταθεί εύκολα πάνω στο τραπέζι εάν επιλέξεις μια μικρότερη τούφα, μπορεί, όμως και μόνο του σε ένα μεγάλο βάζο που στέκεται στο πάτωμα. Ιδανικό σημείο; Το κέντρο του μικρού σου… κόσμου.

Κουζίνα

Αν και το συναντάμε πιο συχνά στην αγκαλιά ενός λευκού design, η παρακάτω φωτογραφία μας δείχνει πως τελικά ακόμα και το πιο υπερσύγχρονο σχέδιο κουζίνας σε σκούρα απόχρωση θα πετύχει την άψογη αντίθεση που επιζητούμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗛𝗢𝗠𝗘 𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 (@home_design68)

Κρεβατοκάμαρα

Κι αν τα ανοιχτόχρωμα μπεζ δεν είναι του γούστου σου διάλεξε τα γκρι. Ειδικά σε κρεβατοκάμαρα με καθρέφτες θα αποτελέσεις την τέλεια προσθήκη.

Προτίμησε σε αυτήν την περίπτωση να το ακουμπήσεις σε ένα κομοδίνο για να κλέψει σωστά τις εντυπώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗛𝗢𝗠𝗘 𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 (@home_design68)

Ιδανικό για όσες θέλουν να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη αλλαγή με μόλις μια μικρή κίνηση.