To «Τhe One» είναι ο λόγος που πρέπει να ξενυχτήσεις στο Netflix

Εσύ θα έδινες το DNA σου για να βρεις το γενετικό σου ταίρι;
To «Τhe One» είναι ο λόγος που πρέπει να ξενυχτήσεις στο Netflix

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Όταν δυο άφραγκοι, -αλλά φιλόδοξοι- γενετιστές και αναλυτές DNA, ανακαλύπτουν μια μέθοδο με την οποία καταφέρνουν να δημιουργήσουν γενετικά ταίρια, λανσάρουν την πιο διάσημη πλατφόρμα ανεύρεσης συντρόφων και παράλληλα, αλλάζουν τον τρόπο που οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή, γνωρίζονται και ερωτεύονται.

Όλο το παραπάνω μπορεί να μοιάζει με φθηνή επιστημονική φαντασία, όμως στη νέα σειρά του Νetflix «The One» αποδίδεται με ρεαλισμό και δημιουργεί εικόνες που μας προκαλούν ηθικά διλήμματα.

Εσύ θα έδινες το DNA σου για να βρεις το ιδανικό  σου ταίρι; Τον άνθρωπο εκείνο που γενετικά είστε δημιουργημένοι για να ζήσετε μαζί;

Μπορεί να ακούγεται εξαιρετικό, αλλά μέσα από την σειρά, βλέπεις πόσα προβλήματα θα έφερνε όλο αυτό σε μια κοινωνία και τι δυστυχία θα προκαλούσε. Η σειρά από sci-fi γίνεται ξαφνικά ρομαντική κομεντί και καταλήγει… αστυνομικό και ψυχολογικό θρίλερ.

Όσο γράφονται αυτές οι γραμμές, η βρετανική σειρά είναι στο νούμερο 3 του Νetflix και πραγματικά υπόσχεται να σου κλέψει τον ύπνο. Η πρωταγωνίστρια, Hannah Ware, κρατάει όλη τη σειρά πάνω της και είναι σίγουρο πως θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Τα 8 επεισόδια θα φύγουν νερό και εσύ σε πολλά σημεία θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Δες το trailer και πρόσθεσε την στην watchlist σου.