Τα αξεσουάρ – outsiders που οι άντρες αγαπούν να βλέπουν πάνω μας

Υπάρχει εξήγηση.
Η επιστήμη έχει την απάντηση: Τόσο συχνά πρέπει να ζυγίζεσαι για να χάσεις βάρος

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα μπιχλιμπίδια, όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν οι άντρες τα γυναικεία αξεσουάρ, αν και χιουμοριστικά μπορεί να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως, τελικά αποδεικνύεται πως αρέσουν πολύ στα αρσενικά.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, πάνω από το 60% των ερωτηθέντων ανδρών απάντησαν πως προτιμούν να τα βλέπουν σε καθημερινή βάση φορεμένα στις συντρόφους τους.

Το γεγονός αυτό δε μας εκπλήσσει, αφού πολλές φορές οι αντιδράσεις τους είναι αντίθετες των συναισθημάτων τους, αλλά εκείνο που σίγουρα εντυπωσιάζει είναι το ίδιο το αντικείμενο…

Τι αγαπούν να βλέπουν επάνω μας λοιπόν;

Αθλητικές κάλτσες

Ναι, ναι. Καλά διάβασες. Δεν πρόκειται για τις διακριτικές κοντές κάλτσες που πολύ συχνά θα ευχόσουν να ήταν αόρατες, αλλά για εκείνες οι οποίες προβάλλουν το σπορ, αθλητικό ύφος.

Ακόμα κι αυτές με έντονο print φαίνεται πως κάνουν αισθητή την παρουσία τους, γεγονός που εκείνοι βρίσκουν έντονα κολακευτικό. Πρόκειται για την αυθεντικά άνετη κατάσταση, η οποία αποπνέει οικειότητα και καθόλου επιτηδευμένο look. Μάλιστα, εάν είναι μακριές και συνδυάζονται με σορτσάκι ή φόρεμα το αισθησιακό κομμάτι αναλαμβάνει, αμέσως, δράση.

Λαστιχάκια και κορδέλες μαλλιών

Ξέρουμε καλά πως η girly, χαριτωμένη εικόνα που μια γυναίκα κρύβει μέσα της, μόλις σπάσει την αυστηρότητα και την κομψότητα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και θα κερδίσει θριαμβευτικά.

Τα αξεσουάρ - outsiders που οι άντρες αγαπούν να βλέπουν πάνω μας

Κάπως έτσι, τα έντονα λαστιχάκια μαλλιών που μπορεί να έχουν επένδυση από γούνα, δαντέλα, σατέν ύφασμα και άλλα, ενεργοποιούν την πιο τρυφερή πλευρά όλων των αντρών. Ίσως γίνεται πάλι παιδί δίπλα στο κοριτσάκι του, ίσως λατρεύει την ανεμελιά αλλά και τη γλυκιά σου πλευρά.

Κρίκοι

Το more is more ορισμένες φορές επικρατεί του less is more κι αυτή αποτελεί σίγουρα μία από αυτές. Ο λόγος για τους λεπτούς μεν, μεγάλους δε κρίκους.

Τα επιβλητικά αυτά σκουλαρίκια χαρίζουν στυλ και θηλυκότητα στη γυναίκα ακόμα κι αν φοράει τις πυτζάμες της. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που στα μάτια τους θα κάνει τη μεγάλη διαφορά, θα παρατηρηθεί και συνήθως θα σχολιαστεί.

Τα αξεσουάρ - outsiders που οι άντρες αγαπούν να βλέπουν πάνω μας

Τελικά, οι άντρες έχουν φιλοσοφήσει την άποψή τους υπεραναλυτικά.