4 χαρακτηριστικά των «κακών παιδιών» που τα καθιστούν άκρως γοητευτικά

Γιατί τα κακά παιδιά κλέβουν τις καρδιές μας;
4 χαρακτηριστικά των «κακών παιδιών» που τα καθιστούν άκρως γοητευτικά
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Οι πρωταγωνιστές ταινιών που έχουν κάνει πολλές γυναίκες να λιώνουν σε κάθε τους βλέμμα ήταν ανέκαθεν κακά παιδιά.

Το γεγονός αυτό καθόλου τυχαίο δεν είναι αν σκεφτείς πως αυτή η κατηγορία ανδρών στον αισθηματικό τομέα τα πάει περίφημα. Στις περισσότερες γυναίκες έχει τύχει σίγουρα μια φορά στη ζωή τους να ερωτευτούν ή έστω να γοητευτούν από ένα «κακό παιδί» όσο απαγορευτικό κι αν φαντάζει.

Γιατί, όμως, ενώ έχουμε την επιλογή αυτών των καλών παιδιών που θα έκαναν τα πάντα για εμάς κολλάμε στα κακά αγόρια;

Τελικά οι λόγοι έχουν πολλά να μας πουν…

Αυτοπεποίθηση

Ο δυναμισμός που αποπνέουν διαφαίνεται ακόμα και από τον αέρα τους όταν μπαίνουν μέσα σε ένα χώρο. Η αυτοπεποίθηση, αυτή η έντονη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους σε κάνουν να τους θαυμάζεις ακόμη κι αν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, παρά μόνο η αύρα του «αφεντικού» και το κύρος ανωτερότητας που βγάζουν προς τα έξω.

Ασφάλεια

Η ατρόμητη πλευρά τους δεν αναγνωρίζει κανένα φόβο κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής δίπλα τους. Άλλωστε, σήμερα, αυτό που πουλάς ως εαυτό, αυτό αγοράζει η άλλη πλευρά.

4 χαρακτηριστικά των «κακών παιδιών» που τα καθιστούν άκρως γοητευτικά

Μαζί μας θα είναι αλλιώς

Η αίσθηση ότι του βγάζουμε τον καλό του εαυτό ή ότι τον βοηθάμε να αλλάξει και όλα αυτά γίνονται για τα δυο μας μάτια και μόνο ίσως ακτινοβολεί την ανάγκη να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα διαφορετικό από τα συνηθισμένους. Είναι αυτό το βλέμμα που ξέρεις πως μαλακώνει κάθε άγρια γραμμή πάνω στο πρόσωπό του όταν συναντάει το δικό σου (έστω κι αν ζει μόνο στο μυαλό σου).

Μυστήριο

Σε κάθε περίπτωση, μαζί τους θα υπάρχει πάντα εγρήγορση και μυστήριο. Η αβεβαιότητα του που και με ποιον είναι ίσως ξεπερνάει τα σύνορα της εμπιστοσύνης. Για άλλους ενοχλητικό, αλλά για άλλους άκρως ερωτεύσιμο, αφού δε θα βαρεθεί ποτέ και κανείς.

Ίσως, τελικά, ευθύνεται αυτό το σίγουρο ή το δεδομένο που τα καλά παιδιά φροντίζουν καλά να σου ξεκαθαρίζουν. Διότι, ο τρόπος να διεκδικείς και το κυνήγι θέλουν το δικό τους στυλ και όπως έχουν αποδείξει στην ιστορία, τα κακά παιδιά είναι πάντα όμορφα, καλλίγραμμα και άκρως γοητευτικά…