Τόσο καιρό χρησιμοποιείς εντελώς λάθος το μολύβι ματιών

Το πιστεύεις;
Τόσο καιρό χρησιμοποιείς εντελώς λάθος το μολύβι ματιών

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η νέα τάση που ακολουθούν όλα τα διάσημα αστέρια σε κάθε λαμπερή σφαίρα εκθειάζει ως τη φυσική ομορφιά.

Η ένταση και τα χρώματα κατέχουν σίγουρα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, ωστόσο καθημερινά, λόγω των αρκετών ωρών που βρισκόμαστε έξω η αίσθηση που βαραίνει τα βλέφαρα αλλά και η εικόνα με τις σκιές να τρέχουν καλό είναι να αποφεύγονται.

Τι κάνεις, όμως, στην περίπτωση που το eyeliner σου φαίνεται υπερβολικό και σου τρώει αρκετό χρόνο το πρωί;

Σίγουρα, μπορείς εύκολα να διακρίνεις τη μαύρη γραμμή στο άνω βλέφαρο όσο λεπτή κι αν είναι, για τον λόγο αυτόν σου έχουμε τη λύση που αναζητάς.

Το μολύβι ματιών θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος είτε σε μαύρη, είτε σε πιο ήρεμη γήινη απόχρωση. Εκείνο, ωστόσο, που θα κάνει τη διαφορά είναι το σημείο στο οποίο θα το εφαρμόσεις. Κάτω από το επάνω βλέφαρο και σύρριζα με τις βλεφαρίδες γλιτώνεις τη δυσάρεστη αλλοίωσή του όταν λιώνει στο κάτω βλέφαρο και επισκιάζει το concealer με αποτέλεσμα να διαλύεται ό,τι με χαρά έχεις δημιουργήσει στο ξεκίνημα της μέρας σου.

Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει με την ομορφιά που θα προβάλει, το ιδιαίτερο σχήμα ματιών που θα τονίσει, την εντυπωσιακή διάρκεια αλλά κυρίως το γεγονός ότι θα δείχνεις φρέσκια και λαμπερή χωρίς να μπορεί κανείς να διακρίνει το μυστικό σου!

Ακολούθησε την παρακάτω κίνηση εύκολα, γρήγορα και κυρίως όμορφα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style (@style)