Τα low platform πέδιλα επιστρέφουν σε φλούο χρώματα και χωρίς λουρί

Όταν η μόδα κάνει τους δικούς της κύκλους.
Τα low platform πέδιλα επιστρέφουν σε φλούο χρώματα και χωρίς λουρί

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα υποδήματα κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μιας γυναίκας με τη μόδα να τρέχει να φέρει ολοκαίνουργιες επιλογές κι εκείνη να ανυπομονεί να τα φορέσει.

Συγκεκριμένα, τα πέδιλα, αποτελούν μια άκρως θηλυκή πτυχή του παπουτσιού, η οποία κολακεύει και μακραίνει τα πόδια, αναδεικνύει το στυλ της και φωνάζει δυνατά πως το καλοκαίρι έφτασε.

Τι γίνεται, ωστόσο, στην περίπτωση που ένα γνώριμο από τα παλιά κομμάτι κάνει ξανά την εμφάνισή του; Πρόκειται για τη μεγάλη επιστροφή του ανοιχτού πέδιλου, το οποίο αν και στο μπροστινό κομμάτι δεν έχει ύψος όσο προχωράει προς τα πίσω καταλήγει σε πλατφόρμα χωρίς λουράκι στον αστράγαλο.

Ο ενδοιασμός έγκειται στην αμφίβολη ευκολία και την άνεση στο περπάτημα, με μια μερίδα να υποστηρίζει τη φιλοσοφία «μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος» κι άλλη, πάλι, να μη θέλει να θυσιάσει την υγεία των ποδιών στο βωμό του στυλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Soul Shoetique (@soulshoetique)

Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα σχέδια και οι αποχρώσεις μας αφήνουν άφωνες καθώς σιγά σιγά, όλο και περισσότερα entries σε αυτό το σχέδιο πλαισιώνουν τη νέα σεζόν κάθε οίκου μόδας αλλά και των καταστημάτων στην καθολικότητά τους.

Τα σχέδια που θα φορεθούν περισσότερο είναι σε φλούο αποχρώσεις,  λουστρίνι επιφάνειες και μεταλλικό φινίρισμα.

Η πρώτη εμφάνιση μπορεί να σε ξενίσει, όπως συμβαίνει με κάθε διαφορετική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα της μόδας αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, καθώς αυτά πάντα αλλάζουν στην πορεία.

Ο νέος είναι ωραίος…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LANA JEWELRY (@lanajewelry)