DIY: Η κρέμα-σύμμαχος κατά της κυτταρίτιδας για να μην ξοδέψει ούτε ευρώ όλο το καλοκαίρι

Πρόλαβε πριν να είναι αργά.
DIY: Η κρέμα-σύμμαχος κατά της κυτταρίτιδας για να μην ξοδέψει ούτε ευρώ όλο το καλοκαίρι

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού που συχνά συναντάται στο σώμα μας καθόλου κολακευτική δε φαντάζει. Αντίθετα, μάλιστα, μόλις την εντοπίζουμε η αναταραχή μας κλείνει το μάτι περιπαικτικά και αμέσως τρέχουμε να βρούμε λύσεις πριν φτάσει το καλοκαίρι με τα κοντά σορτσάκια και τις απολαυστικές ώρες στις παραλίες.

Τα σημεία τα οποία είναι πιο σύνηθες να πληγούν είναι οι γλουτοί και οι μηροί, ενώ σε πιο σπάνιες περιπτώσεις ακολουθούν η κοιλιά και τα χέρια. Πρόκειται για μια ενοχλητική οπτική κατάσταση, η αντιμετώπιση της οποίας έχει να κάνει με έναν συνδυασμό πραγμάτων.

Καμία κρέμα δε μπορεί να εγγυηθεί δραστικά αποτελέσματα εάν δε συμμαχήσει με την αύξηση της κατανάλωσης νερού, τη σωστή διατροφή και φυσικά τη σωματική άσκηση.

Άλλωστε, δύσκολος καιρός για μαγικά παραμύθια.

Εάν, λοιπόν, θέλεις να πάρεις τα μέτρα σου από τώρα και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή το καλοκαίρι δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου την κρέμα που θα τα βάλει με τα εκνευριστικά βαθουλώματα με υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου.

Υλικά

  • 1 κ.σ. έλαιο κανέλλας
  • 1 κ.σ. κανέλλα
  • 1 κ.σ. βιταμίνη Ε
  • 100 γρ. βούτυρο καρύδας
  • 50 γρ. βούτυρο κακάο

DIY: Η κρέμα-σύμμαχος κατά της κυτταρίτιδας για να μην ξοδέψει ούτε ευρώ όλο το καλοκαίρι

Η παρασκευή της κρέμας μας αποτελεί μια ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία. Σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο καρύδας με το βούτυρο κακάο και προσθέτουμε και την κουταλιά με την κανέλλα. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για μισή ώρα και ρίχνουμε μέσα το έλαιο κανέλλας και τη βιταμίνη Ε.

Η κρέμα μας είναι έτοιμη για εφαρμογή.

Κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις επιμένοντας στις προβληματικές περιοχές. Για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να τη σφραγίσεις στο σώμα σου με μια μεμβράνη ώστε η δράση να επιταχυνθεί.

Εφάρμοσε 3 – 4 φορές την εβδομάδα και σε έναν μήνα τα αποτελέσματα θα είναι εvτυπωσιακά.