Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύπλοκες, με τις ερωτικές να παραμένουν στην κορυφή της λίστας.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν προστίθεται ο παράγοντας απόσταση;

Αν και ο φόβος της αποτυχίας καλλιεργείται από την πρώτη στιγμή μέσα σου, ο έντονος ενθουσιασμός και η ανάγκη να πιστέψεις ότι θα τα καταφέρετε σε γεμίζει με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Καθώς ο χρόνος, όμως, περνά υπάρχουν ορισμένες παγίδες στις οποίες πέφτεις και η σχέση λερώνεται από τα νερά της λακκούβας που πριν λίγο πάτησες.

Η τεχνολογία είναι εδώ

Ζει ανάμεσά μας και μάλιστα κάνει το αδύνατο δυνατό. Σε φέρνει κοντά του μέσα από μια οθόνη. Εκμεταλλεύσου το ισχυρό όπλο της σύγχρονης ζωής και μην το αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία. Άλλωστε δε χρειάζεται πάντα να μιλάτε. Μπορείτε καθώς βλέπεται ταινία ο καθένας από το δικό του κρεβάτι να έχετε ανοιχτή και την κάμερα. Μοιράσου μαζί του την καθημερινότητα ακόμα και κάτω από ψηφιακές συνθήκες.

Τρεις συμβουλές επιτυχίας για τη σχέση από απόσταση που θα ευχόμασταν να μας είχαν δώσει νωρίτερα

Πάρε μια ανάσα

Η πεποίθηση ότι αν μιλάς όλη μέρα μαζί του θα διατηρήσεις τη φλόγα αναμμένη δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις. Με το να αφιερώνεις σε εκείνον ολόκληρο τον ελεύθερο χρόνο και μη δε σε καθιστά δημιουργική και παραγωγική στη μέρα σου. Άλλωστε κινδυνεύσεις να μπουχτίσεις, να κουραστείς και στο τέλος να τα παρατήσεις…

Και κουβέντα στην κουβέντα

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως οι μεγαλύτεροι τσακωμοί μέσω τηλεφώνου προκύπτουν από τους πιο ασήμαντους λόγους και συνεχίζονται μέσα από την έκταση που θα δώσουμε στην κάθε λέξη. Όταν η ανθρώπινη επαφή λείπει καμία λέξη δε μπορεί να την αντικαταστήσει. Μη ζυγίζεις κάθε έκφραση αρνητικά, προετοιμάσου για διπλάσια υπομονή και μπόλικη συζήτηση υπό ξεκούραστες αντοχές.

Τρεις συμβουλές επιτυχίας για τη σχέση από απόσταση που θα ευχόμασταν να μας είχαν δώσει νωρίτερα

Η υπομονή είναι χρυσός.