Φρούτα στο τάπερ; To tip για να μην μαυρίσουν και να αποκτήσουν τέλεια γεύση

Ένα tip μαμάς που πρέπει να μάθεις.
Φρούτα στο τάπερ; To tip για να μην μαυρίσουν και να αποκτήσουν τέλεια γεύση

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Οι ώρες στο γραφείο είναι πολλές και καμία από εμάς δεν έχει την πολυτέλεια να καθαρίζει φρούτα εν ώρα εργασίας, σωστά;

Αν αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις όσο ετοιμάζεις το φαγητό σου για το γραφείο και αν χάνεις το γεύμα φρούτων σου γιατί δεν μπορείς να το πάρεις μαζί σου, σου έχουμε τη λύση.

Ξέρουμε όλες πως αν κόψουμε τα φρούτα μας, ειδικά το μήλο, τη μπανάνα και το αχλάδι που είναι στην εποχή τους, μέχρι να φτάσουμε στη δουλειά θα έχουν μαυρίσει.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν τα προτιμάμε για δεκατιανό.

plastic cups on wooden surface

Όχι πια, όμως, μιας και υπάρχει ένας τέλειος τρόπος να διατηρήσεις φρέσκα τα φρούτα σου καθαρισμένα στο τάπερ και να αποκτήσουν έξτρα γεύση και νοστιμιά.

Ποιος είναι αυτός;

Όταν θα τα έχεις κόψει και λίγο πριν κουμπώσεις το ταπεράκι σου, στύψε ένα λεμόνι και ρίξε το γύρω πάνω από τα φρουτάκια σου. Η οξύτητα του λεμονιού θα αποτρέψει το μαύρισμα και θα τους χαρίσει έξτρα γεύση.

Αυτό το κόλπο μαμάς αξίζει να το υιοθετήσεις, μιας και έτσι θα λύσεις πολύ σημαντικό μέρος της σπαζοκεφαλιάς «και τι παίρνουμε σήμερα μαζί στο γραφείο;».