3 must-have προϊόντα μακιγιάζ Giorgio Armani που πρέπει να δοκιμάσεις

Κάθε ύφασμα και μια υφή, κάθε υφή και μια ιστορία.
3 must-have προϊόντα μακιγιάζ Giorgio Armani που πρέπει να δοκιμάσεις

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ο εντυπωσιακός οίκος υψηλής ραπτικής Giorgio Armani ξεχωρίζει για την απλότητα, την elegant διάθεση, την luxury ταυτότητα αλλά και τη less is more φιλοσοφία που πρεσβεύει. Ο χώρος του μακιγιάζ ακολουθεί τα ίδια βήματα στα προϊόντα του με τις θαυμάστριες να μετατρέπονται σε πιστές καταναλώτριες και, μάλιστα, να μην προδίδουν ποτέ το brand.

Το πρότυπο της δυναμικής, ανεξάρτητης γυναίκας, η οποία θέλει να μείνει αξέχαστη κι όχι απλά να την προσέξουν στην εκάστοτε στιγμή, βρίσκει αυτό που ακριβώς αναζητάει, τα make up εργαλεία, τα οποία θα ανταποκριθούν στις ανάγκες της και θα αναδείξουν την ξεχωριστή της ομορφιά.

Εάν ακόμα δεν τα έχεις δοκιμάσει, οι τρεις παρακάτω επιλογές θα σε αφήσουν άφωνη!

Luminous silk foundation

Το star μέλος της οικογένειας Giorgio Armani αποτελεί τον πρωταγωνιστή της εταιρείας. Η λάμψη που προσφέρει δε θα απογοητεύσει κανέναν τύπο επιδερμίδας, η μέτρια, ευπροσάρμοστη κάλυψη θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, ενώ η λεπτή υφή θα χαρίσει το εφέ της γυμvής επιδερμίδας, με την τελειότητα να μη μαρτυρά ότι φοράς foundation, ενώ παράλληλα δε θα νιώθεις το παραμικρό βάρος αλλοίωσης ακόμα και μετά από ώρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Armani beauty (@armanibeauty)

Eye tint

Το σταθερό φιλμ χρώματος στέκεται αντάξιο των περιστάσεων, είτε πρόκειται για την καθημερινή πολύωρη ρουτίνα, είτε για τη βραδινή έξοδο. Η υγρή σύσταση αποδίδει εντυπωσιακά κάθε απόχρωση, εξατμίζει το νερό και η αίσθηση της ενυδατικής πούδρας στέκει ανάλαφρη, δίχως να μαζεύει λόγω λιπαρότητας ή να κάνει μπαλώματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Armani beauty (@armanibeauty)

Rouge D’ Armani matte

Η βελούδινη υφή θα διατηρήσει άνετα τα χείλη και θα σε κρατήσει μακριά από τη ξηρότητα που τα ματ κραγιόν συνήθως φέρνουν μαζί τους. Η απόλυτη ένταση στο χρώμα θα σε κάνει τα το τολμήσεις, κι αν το τολμήσεις δε θα μπορέσεις ποτέ ξανά να το εγκαταλείψεις, ούτε εκείνο εσένα βέβαια, καθώς η διάρκεια ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Πολυτέλεια και φινέτσα σε όλο τους το μεγαλείο.