Τα manicures που τα αρσενικά δεν αγαπούν καθόλου να βλέπουν πάνω μας

Tα αρσενικά αποδεικνύονται λάτρεις των παραδόσεων.
Τα manicures που τα αρσενικά δεν αγαπούν καθόλου να βλέπουν πάνω μας
Unsplash

Η προσέγγιση της χρωματολογίας διαφέρει αισθητά μεταξύ των αντρών και των γυναικών.

Σίγουρα, τα αρσενικά αγνοούν το γεγονός ότι το φούξια δεν ταυτίζεται με το ροζ ή πως αντίστοιχα το εκρού δεν ισοδυναμεί με μπεζ, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα χρώματα που όταν τα βλέπουν στα χέρια ή τα πόδια μιας γυναίκας κάθε άλλο παρά κολακευτικά τα θεωρούν.

Πέρα από το σχήμα, το οποίο το προτιμούν σε κοντό μήκος και όχι ιδιαίτερα μυτερό -καθώς απεχθάνονται να βλέπουν τα λεγόμενα «νύχια μάγισσας» με τα μακριά αμυγδαλωτά καλούπια-, δεν θεωρούν καθόλου κολακευτικό τα φλούο. Πορτοκαλί, κίτρινο, τιρκουάζ ή τα ροζ βερνίκια δεν ανήκουν στα αγαπημένα τους.

Γενικότερα, παραδέχονται πως έχουν μια αποστροφή προς την ανώριμη ένταση που απέχει αρκετά από την κομψότητα και την απλότητα αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στην υπερβολή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Πρόκειται για επιλογές που τους θυμίζουν την εφηβεία, ενώ μάλιστα, πολλές φορές συνοδεύονται στο μυαλό τους με βρόμικα άκρα, εστία εκατομμυρίων μικροβίων και η εποχή στην οποία ζούμε ευαισθητοποιεί τον καθένα μας ακόμα περισσότερο στο θέμα.

Οι άντρες απέδειξαν για άλλη μια φορά πως, τελικά, η φυσικότητα και το γαλλικό ή το κόκκινο νύχι θα κάνουν τη διαφορά που θα μετρήσει παραπάνω στις καρδιές τους.

Ναι, ναι όσο κι αν αντιμετωπίζουν το όλο θέμα περιπαικτικά!