Πώς ένας καθρέφτης θα κάνει τη διακόσμηση του σπιτιού σου να μοιάζει ακριβή

Μήπως είναι αυτή η νέα τάση που θα μετατρέψει το house σε home;
Πώς ένας καθρέφτης θα κάνει τη διακόσμηση του σπιτιού σου να μοιάζει ακριβή

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ο εντυπωσιακός χώρος της μόδας που ασχολείται με την ομορφιά του προσωπικού μας χώρου έχει συνεχώς κάτι καινούργιο να μας διδάξει. Συγκεκριμένα, οι καινούργιες τάσεις αποσκοπούν στην καλλιέργεια ενός κλίματος οικειότητας και άνεσης που ο άνθρωπος αισθάνεται, σε αυτόν το βαθμό, μόνο στο σπίτι του.

Οι καθρέφτες αποτελούν ένα item αρκετά εύχρηστο, αφού μπορούμε να δούμε την αντανάκλασή μας και επιλέγονται καθημερινά για να τσεκάρουμε την εμφάνισή μας.

Εκείνο που δε γνωρίζαμε είναι ότι έχοντας καθρέφτες ως διακοσμητικά στοιχεία στο σπίτι μας αυξάνουμε την έκταση του χώρου. Ακόμα και οι μικρές επιφάνειες μοιάζουν μεγαλύτερες, ενώ πέρα από τα ποικίλα σχέδια που χαρίζουν στυλ και χαρακτήρα στο σπίτι, η αίσθηση της καθαριότητας, της τάξης και της οργάνωσης επικρατούν πολύ περισσότερο, μάλιστα, από οποιαδήποτε άλλη προσθήκη κι αν βάζαμε στη θέση τους.

Άσε που η διακόσμηση μοιάζει ακριβή κι ας μην είναι.

Επιμελώς ατημέλητο

Ακόμα κι αν δε μπορείς να τον κρεμάσεις, μπορείς πάντα να τον ακουμπήσεις πάνω σε ένα έπιπλο και η ζωή σου γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADE.COM (@madedotcom)

Παζλ από καθρέφτες

Τετράγωνα, ομοιόμορφα καθρεφτάκια που συμπληρώνουν μια ιδιαίτερη κατασκευή για το χωλ σου. Μη ξεχνάς αυτή είναι η πρώτη εικόνα για όποιον μπαίνει και η συγκεκριμένη σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Προσοχή στο χρώμα του περιγράμματος να ταιριάζει με τους υπόλοιπους τόνους για μια ομαλή είσοδο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ?????? (@home_design68)

Το vintage είναι πάντα μοντέρνο

Η κατηγορία με τους πιο πιστούς υποστηρικτές προβάλλει την ευχρηστία της για μια ακόμη φορά, ενώ παράλληλα μας μεταφέρει σε μια ατμόσφαιρα από τα… παλιά με κίνηση αρκετά απλή.