Είναι οι δυναμικές γυναίκες ιδανικοί σύντροφοι;

Δεν είναι αυτό ακριβώς που νομίζουμε.
Είναι οι δυναμικές γυναίκες ιδανικοί σύντροφοι;

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Πίσω από έναν πετυχημένο άντρα, λένε, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα. Εκείνη η οποία τον κατευθύνει προνοητικά, του δείχνει τον δρόμο προς τη σωστή κι έξυπνη πορεία αλλά, επίσης, τον κινητοποιεί μέσα από το συναίσθημα που μπορεί να αφυπνίσει πιο αποτελεσματικά από κάθε άλλο μέσο.

Ωστόσο, οι χαρακτηρισμοί «νευρική», «αυστηρή» και «αναίσθητη», οι οποίοι συχνά συνδυάζονται με αυτήν την κατηγορία γυναικών απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο δυναμισμός αποτελεί ένα πλεονέκτημα, το οποίο όχι απλά μπορεί να δημιουργήσει έναν δυνατό δεσμό αλλά και να τον διατηρήσει σφιχτό στο πέρασμα του χρόνου.

Ο άντρας σίγουρα θέλει να αισθάνεται ότι αποτελεί τον προστάτη της σχέσης στον οποίο πάντα θα στηρίζεται το άλλο του μισό, όμως υπάρχουν ποικίλοι τρόποι για να πραγματοποιηθεί αυτή η σχέση αλληλεξάρτησης, όπως η συμβουλή. Η δυναμική γυναίκα σαγηνεύει μέσα από την επιτυχία, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Η ανεξαρτησία χαρίζει ανάσα αναπνοής στον σύντροφό της και ο θαυμασμός του ενεργοποιείται αυτόματα.

Είναι οι δυναμικές γυναίκες ιδανικοί σύντροφοι;

Επίσης, είναι προσγειωμένη, ξέρει καλά τι αναζητά και έχει πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας. Μπορεί να αγγίξει την ευτυχία εάν αποτελεί επιλογή της, ενώ με το πείσμα, την επιμονή και την υπομονή δε θα υπάρξει καμία κορυφή, στην οποία δε θα μπορέσει να σκαρφαλώσει.

Ο προορισμός της πολλές φορές είναι η συντροφικότητα, ο συνομιλητής, ο έρωτας. Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει αυτή τη φλόγα ασφαλή και μακριά από φουρτούνες.