Η μικρή λεπτομέρεια στην εφαρμογή της ενυδατικής που θα την κάνει να δράσει στο έπακρο

Τα μικρά σημεία που πρέπει να προσέξουμε.
DIY: Δώσε ζωή στις βλεφαρίδες σου με έλαιο καρύδας

Το κεφάλαιο ενυδάτωση διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην ποιότητα αλλά και την υγεία της επιδερμίδας στην καθολικότητά της. Πέρα από τη σωστή διατροφή και την τήρηση των κανόνων υγιεινής, η εικόνα του προσώπου μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κρέμα που θα επιλέξουμε.

Η αναζήτηση της ιδανικής για εσένα, εκείνης που θα απαντήσει σε κάθε ανάγκη σου και θα σταθεί σύμμαχος στο βραχώδη δρόμο προς την φωτεινότητα, δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, εάν απαντήσεις από μέσα σου και όντας απέναντι από έναν καθρέπτη ορισμένες ερωτήσεις, όπως «τι σε απασχολεί;», «πώς αισθάνεσαι το δέρμα σου;», «τι θα ήθελες να αλλάξεις;», όλα θα γίνουν ξαφνικά πολύ πιο εύκολα.

Το δεύτερο και ιδιαίτερα κρίσιμο στάδιο σχετικά με την αποτελεσματικότητά της είναι ο τρόπος εφαρμογής της.

Το μασάζ είναι εκείνο που πέρα από την ενεργοποίηση των μηχανισμών χαλάρωσης, θα διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και θα ανοίξει το δρόμο στο οξυγόνο, ώστε να ρέει πιο εύκολα στα κύτταρα της επιδερμίδας.

Η μικρή λεπτομέρεια στην εφαρμογή της ενυδατικής που θα την κάνει να δράσει στο έπακρο

Επίσης, με αυτόν τον τρόπο, η εισροή των συστατικών εντείνεται και τα θρεπτικά συστατικά φτάνουν στον προορισμό τους. Μη ξεχάσεις, ωστόσο, να απλώσεις σχολαστικά την κρέμα από το λαιμό και προς τα πάνω, επιμένοντας στα πλαϊνά σημεία.

Τέλος, οι μικρές κυκλικές κινήσεις με τα δύο πρώτα δάχτυλα μπορούν να ασκήσουν λίγη παραπάνω δύναμη στο μέτωπο.

Ενέργειες από τα αριστερά προς τα δεξιά, χιαστί και πάνω-κάτω πρέπει πάντα να διατηρούν την ανοδική πορεία τους. Άλλωστε τα ύψη πολύ μας αρέσουν…