To απλό tip για να μην ξαναμαυρίσει το αβοκάντο στο ψυγείο σου

Ένα σωτήριο tip για όσες αγαπούν το υπέροχο αβοκάντο.
To απλό tip για να μην ξαναμαυρίσει το αβοκάντο στο ψυγείο σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το αβοκάντο είναι ένας θησαυρός για την διατροφή μας, μιας και αναβαθμίζει κάθε γεύμα μας, γευστικά και αλλά και θρεπτική αξία.

Αν συνηθίσεις να βάζεις στη σαλάτα σου αβοκάντο, ή αν το αλείφεις στο ψωμί σου κάθε πρωί, θα ξέρεις πόσο δύσκολη είναι η διατήρηση του στο ψυγείο, σωστά; Όλες έχουμε έρθει αντιμέτωπες με ένα μαυρισμένο αβοκάντο που έμεινε για λίγες ώρες στο ψυγείο. Και τώρα τι κάνεις; Το πετάς;

Μπορεί μέχρι σήμερα αυτή να ήταν η κίνηση σου, όμως δεν είναι αυτή η λύση.

Εδώ θα σου παρουσιάσουμε ένα απλό tip που θα κάνει το αβοκάντο σου να αντέξει φρέσκο στο ψυγείο ακόμα και για μια εβδομάδα.

Τι κάνουμε;

Αντί να βάλουμε το αβοκάντο μας μέσα στο ψυγείο, το βάζουμε σε ένα μπολάκι μαζί με ένα μικρό καθαρισμένο κρεμμύδι. Το κρεμμύδι θα τραβήξει την υγρασία και θα αφήσει το αβοκάντο ολόφρεσκο, σαν να το καθάρισες πριν λίγα λεπτά!

Δοκίμασε το και θα ξαφνιαστείς.

To απλό tip για να μην ξαναμαυρίσει το αβοκάντο στο ψυγείο σου

What's Next