Της Άλις Ζαχαριάδη

Την απιστία πολλοί αγάπησαν, τον άπιστο… ουδείς. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Έλα, όμως, που όσο και να φυλάγεσαι, όταν αποφασίσεις να γίνεις ζευγάρι με μερικά πολύ συγκεκριμένα ζώδια, την έχεις εξασφαλισμένη;

Μπορεί οι Τοξότες να θεωρούνται οι πιο άπιστοι άνδρες του ζωδιακού, ωστόσο σύμφωνα με τους αστρολόγους τη σημαία της απιστίας την κρατά άλλος. Πρόκειται για το ζώδιο που φημίζεται για τις αρχηγικές του τάσεις, τον αυθορμητισμό και… την ξεροκεφαλιά του, το οποίο παρά το γεγονός πως όταν θέλει γίνεται πολύ αγαπησιάρικο, δυστυχώς έχει την απιστία στο αίμα του.

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ο λόγος για τον «μάστερ του φλερτ» -δεν τα λέμε εμείς κορίτσια, είπαμε, οι αστρολόγοι!- Κριό.

Ο άνδρας Κριός ενθουσιάζεται εύκολα, ερωτεύεται πολύ και αν αγαπήσει δεν λέει να ξεκολλήσει. Το πρόβλημα, όμως, εντοπίζεται στο πρώτο σκέλος της πρότασης. Στο «ενθουσιάζεται εύκολα».

Έτσι λοιπόν, ακόμα κι αν βρίσκεται σε σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμέvος με τη σύντροφό του, ως άρχοντας του φλερτ δεν θα διστάσει να φλερτάρει άλλη γυναίκα. Αν εκείνη δε, του αντισταθεί, ο Κριός ξεκινά το συνηθισμένο του «πρόγραμμα» μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει: Να την κατακτήσει.

Πήρε την πρωτιά από τον Τοξότη! Αυτό είναι το πιο άπιστο ανδρικό ζώδιο

Και το κακό είναι ότι σχεδόν πάντα τα καταφέρνει. Κατά 90%, μετά την απιστία θα γυρίσει στο «λιμάνι» του, αλλά το κακό έχει ήδη γίνει.

Δεν χρειάζεται να πούμε τι συμβαίνει αν μιλάμε για άνδρα Κριό με ωροσκόπο Κριό, έτσι;

Oops!