Άσε κάτω το κραγιόν! Το μυστικό για τα πιο ζουμερά χείλη είναι άλλο

Έξυπνη επιλογή και για τα nude πρωινά.
4 κινήσεις για ζουμερά χείλη δίχως σταγόνα υαλουρονικό

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η τάση του μακιγιάζ που όλες και όλοι λατρεύουν δεν είναι άλλη από την ψευδαίσθηση της γυμvής και άβαφης επιδερμίδας. Άλλωστε, είναι εκείνη που αποτελεί φόρο τιμής στη φυσική ομορφιά και την ανάδειξη των ιδιαίτερα ξεχωριστών χαρακτηριστικών μας.

Το δεύτερο σημείο, μετά τα μάτια, που παρατηρούμε περισσότερο κατά την επικοινωνία μας με έναν άνθρωπο είναι τα χείλη. Μέσα από αυτά αποκτούν σχήμα και εικόνα οι λέξεις, καθώς, παράλληλα, στις πιο προσωπικές μας στιγμές αποτελεί σημείο επαφής δύο σωμάτων.

Στη σφαίρα της ομορφιάς, θα λέγαμε πως πρόκειται για τις αισθησιακές καμπύλες του προσώπου, οι οποίες έχουν τη δύναμη να αλλάξουν εντελώς την εμφάνιση και να δώσουν αυτό το ξεχωριστό στοιχείο που όλες θαυμάζουμε, τον όγκο.

Πώς θα το πετύχεις αυτό;

Αρχικά, ξέχνα οποιαδήποτε ματ υφή κι αν έχεις στο νεσεσέρ σου. Όσο κι αν σου αρέσουν μη ξεχνάς ότι ευθύνονται για την συρρίκνωση που παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την ξηρότητα που προκαλούν. Στη συνέχεια, ο καλύτερός σου φίλος θα γίνει το μολύβι χειλιών σου. Εκείνο με τη φυσική, γήινη απόχρωση, που λίγο διαφέρει από το φυσικό σου χρώμα.

Άσε κάτω το κραγιόν! Το μυστικό για τα πιο ζουμερά χείλη είναι άλλο

Τέλος και ίσως το σημαντικότερο από όλα είναι να προσέξεις η βάση σου να είναι καθαρή και περασμένη ελαφρώς με foundation. Κάπου εκεί έρχεται η σειρά για το star προϊόν, το gloss. Πέρασε το πάνω από τη γραμμή που έχεις σχεδιάσει με το μολύβι σου, ώστε η λάμψη να τονίζει το σχήμα σου.

Η ομορφιά σου θα ακτινοβολεί σε κάθε λέξη που θα προφέρεις. Μην παραξενευτείς, λοιπόν, όταν αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων των βλεμμάτων που θα αιχμαλωτίζουν πάνω τους.