Ξέμεινες από ασετόν; Φτιάξ’ το μόνη σου με δύο μόνο υλικά

All by yourself και πάρε την κατάσταση στα... χέρια σου.
Ξέμεινες από ασετόν; Φτιάξ' το μόνη σου με δύο μόνο υλικά

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η ακετόνη μπορεί να μυρίζει έντονα και να διατηρεί την αποπνικτική αίσθηση στα ύψη ακόμα και μετά από ώρα, ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που την αναζητάς και δεν τη βρίσκεις. Σίγουρα, σε πιάνει μια μικρή ταραχή όταν αδειάζεις τη τελευταία σταγόνα στο βαμβάκι ξέροντας πως δε θα φτάσει για όλα τα νύχια, σε μια μέρα σημαντική για την εμφάνισή σου αλλά και τον ελάχιστο χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου.

Εάν η καραντίνα είχε συνώνυμο, αυτό σίγουρα θα ήταν το σπίτι. Κάπως έτσι μάθαμε πως τελικά δεν υπάρχει τίποτα το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε μόνες στο σπίτι. Μάλιστα, ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε στο χώρο μας, γεμίζει τις μπαταρίες με ενέργεια, ιδέες και δημιουργικότητα, καθώς η φυσική πλευρά της ζωής εξυψώνεται.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρεθείς προ εκπλήξεως ανακάτεψε σε ένα μπολάκι δύο κουταλιές της σούπας ξύδι και μία λεμόνι.

Ξέμεινες από ασετόν; Φτιάξ' το μόνη σου με δύο μόνο υλικά

Βούτηξε το βαμβάκι και με με κινήσεις προς μια κατεύθυνση θα συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να χρειαστείς λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά στο τέλος θα πετύχεις τον πολυπόθητο στόχο και τα νύχια σου θα δείχνουν καθαρά και περιποιημένα.

Στο τέλος, για ενυδάτωση άπλωσε λίγο ελαιόλαδο, αφού έχεις πλύνει καλά τα χέρια σου, για να μείνεις στο natural spirit.