Έχουμε νικητή! Αυτό είναι το πιο μίζερο αντρικό ζώδιο

Η μιζέρια θα έπρεπε να είναι ποινικά κολάσιμη πράξη και αυτό το ζώδιο την κατέχει και με το παραπάνω.
Έχουμε νικητή! Αυτό είναι το πιο μίζερο αντρικό ζώδιο

Η μιζέρια είναι πολύ άσχημο πράγμα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση τσιγγουνιά και δεν μπορεί να περιγραφεί με καμία άλλη λέξη.

Η μιζέρια είναι η αρνητική ενέργεια που κάνει τους «κατόχους» της να μην μπορούν να ευχαριστηθούν τίποτα σε αυτή τη ζωή. Ούτε τα μικρά πράγματα της ζωής, ούτε τα περίπλοκα. Τα μικρά επειδή είναι μικρά και τα μεγάλα επειδή θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο μεγάλα, ακόμα πιο φανταχτερά, ακόμα πιο ιδιαίτερα.

Τον μίζερο άνθρωπο θα τον καταλάβεις από την αρχή σε μια παρέα. Είναι εκείνος που θα γκρινιάξει για το μέρος που αποφασίσατε να περάσετε τη βραδιά, είναι εκείνος που θα γκρινιάξει για οτιδήποτε και εκείνος που όταν τον ρωτήσεις πως είναι θα μορφάσει αρνητικά και θα πει κάτι αδιάφορο τύπο «πώς να είμαι μωρέ, πάει και τίποτα καλά;».

Ποιο είναι, όμως, το πιο μίζερο ζώδιο;

Κατά πλειοψηφία όταν τον ρωτήσεις το ζώδιό του θα μορφάσει και πάλι και θα απαντήσει πως ενώ δεν πιστεύει σε αυτά, είναι Υδροχόος. Δεν λέμε πως όλοι οι Υδροχόοι είναι μίζεροι, λέμε όμως πως αν ο Υδροχόος είναι μίζερος, μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού και να πάρει πρωτάθλημα, κύπελλο και όλους τους τίτλους του «βασιλιά της μιζέριας».

Μόνο αν συμβιώσεις με έναν Υδροχόο μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολο του είναι να περάσει καλά και πόσες διπλές αναγνώσεις δίνει σε κάθε κατάσταση. Ίσως φταίει η ροπή του προς την τελειότητα, ίσως φταίει που γεννήθηκε σοβαρός και μετρημένος. Κανείς δεν ξέρει.

Την επόμενη φορά που θα γνωρίσεις έναν Υδροχόο, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να διαβάσεις λίγο αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Μπορείς να τον ρωτήσεις πού του αρέσει να κάνει διακοπές. Αν σου πει ένα μέρος, προχώρα ελεύθερα. Αν σου πει όμως «ποιος έχει χρόνο για διακοπές, δεν βλέπεις τι γίνεται στην κοινωνία;» τράβηξες το λαχείο.

Τρέξε γρήγορα μακριά…