Τα γυναικεία επαγγέλματα που οι άντρες (παρα)βρίσκουν ερωτεύσιμα

Αυτά τα αποτελέσματα δεν τα περιμέναμε.
Total denim: To style που έχει την τιμητική του αυτό το φθινόπωρο

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η επαγγελματική ιδιότητα πλαισιώνει τη γενική, οπτική εικόνα του ανθρώπου, προσδίδοντας του και ορισμένα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι έκδηλα ακόμα και σε στοιχεία της προσωπικότητας.

Κάπως έτσι, οι άντρες ελκύονται περισσότερο από συγκεκριμένα γυναικεία επαγγέλματα, αφού εκείνα έχουν κάτι παραπάνω να πουν για εκείνες.

Στο άκουσμα, λοιπόν, μερικών συγκεκριμένων επαγγελμάτων το ενδιαφέρον τους μοιάζει να κορυφώνεται και αμέσως ο αέρας που αποκτάς όταν μιλάς για τη δουλειά σου τους παρασέρνει σε… μέρη μαγικά.

Ποια γυναικεία επαγγέλματα, όμως βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα των αρσενικών, σύμφωνα με τις έρευνες;

Δικηγόρος

Όπως ακριβώς οι γυναίκες παραδέχονται την αδυναμία τους στους δικηγόρους άντρες, κι εκείνοι αντίστοιχα επιστρέφουν το «καλό» και φανερώνουν την προτίμησή τους στην νομική κονίστρα. Ο δυναμισμός, η αυστηρή πλευρά και η μόρφωση δεν τους αφήνει ασυγκίνητους.

Οδοντίατρος

Αν ρωτήσεις έναν άντρα για το πιο h0t γυναικείο επάγγελμα θα πουν ομόφωνα «οδοντίατρος». Λίγο η ρόμπα, λίγο η καθοδήγηση και λίγο το γεγονός ότι αφήνονται στα χέρια τους εξαφανίζουν μονομιάς τον πόνο του δοντιού και το χαμόγελό τους αμέσως λάμπει…

Τα γυναικεία επαγγέλματα που οι άντρες (παρα)βρίσκουν ερωτεύσιμα

Δημοσιογράφος

Η ετυμολογία, το χιούμορ και η ομαλή ροή της συζήτησης μαζί τους αποτελούν χαρακτηριστικά, τα οποία κερδίζουν εύκολα το αντίθετο φύλο. Άλλωστε η αυτοπεποίθηση που εκείνες αποπνέουν σαγηνεύει τους άντρες, οι οποίοι τις θαυμάζουν ακόμα περισσότερο.

Εάν δεν ανήκεις σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, διαθέτεις σίγουρα ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους!