Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Για αρχή πρέπει να συμφωνήσουμε όλες πως το κεφάλαιο «τατουάζ» είναι τεράστιο και άκρως προσωπικό, όπως είναι φυσικά και η αισθητική. Μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε tattoo θέλεις και σε οποιοδήποτε σημείο του κορμιού σου έχεις φανταστεί, εξάλλου κάθε ένα από αυτά είναι όμορφα όταν κρύβουν τη δική τους ιστορία.

Πρέπει, όμως  να συμφωνήσουμε επίσης πως υπάρχουν κάποια σημεία στο γυναικείο σώμα που μας αρέσει λίγο παραπάνω να «ζωγραφίζονται» μιας και το αποτέλεσμα πάντα φαντάζει πιο chic και πιο όμορφο. Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να αποκτήσουν το πρώτο τους τατουάζ, αλλά προβληματίζονται αναφορικά με το σημείο, εδώ σου έχουμε τη λύση.

Τρία σημεία που κρύβονται εύκολα σε περίπτωση που δεν θέλεις να φαίνονται στη δουλειά, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν κάθε σχέδιο που έχεις επιλέξει. Με καμία από αυτές τις επιλογές δεν πρόκειται να βγεις χαμένη, άσε που αρέσουν ιδιαίτερα και στους άνδρες.

Πάμε να δούμε;

Αυχένας

O αυχένας ήταν, είναι και θα είναι το πιο safe μέρος για ένα γυναικείο τατουάζ. Φαίνεται μόνο όποτε θέλεις και κρύβεται απλά αφήνοντας τα μαλλιά σου κάτω. Το τατουάζ στον αυχένα είναι chic, αν και συνηθισμένο και δεν θα το βαρεθείς ποτέ μιας και δεν το βλέπεις. Υπάρχει άραγε πιο γοητευτικό σημείο από αυτό;

Πλευρά

Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις τατουάζ την αγαπημένη σου φράση, το πιο όμορφο και ιδιαίτερο σημείο είναι τα πλευρά. Σαν αρνητικό θα αναφέρουμε πως πονάει πολύ, σαν θετικό πως είναι ιδιαίτερα s e x y. Ποιο κερδίζει εσύ θα αποφασίσεις, αλλά εδώ που τα λέμε, προς τα κάλλη τι είναι ο πόνος;

Εσωτερικό μέρος του καρπού

Οι tattoo artists λένε πως στο εσωτερικό μέρος του καρπού κάνουν τατουάζ όσοι έχουν ανάγκη από μια καθημερινή υπενθύμιση. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, αυτό είναι το σημείο σου. Με ένα ρολόι κρύβεται, εφόσον ο εργασιακός σου χώρος δεν το επιτρέπει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να το επιλέξεις.