Βγάζουμε μόνες μας τα φρύδια μας βήμα-βήμα για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως

Μια δύσκολη αποστολή που θα φέρουμε μαζί εις πέρας.
Τρία tips για να εξαφανίσεις το έντονο πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Θα έχεις παρατηρήσεις και εσύ πως τα φρύδια μας όταν είναι απεριποίητα μπορούν να «χαλάσουν» όλη την συμμετρία του προσώπου μας.

Μπορεί να μην «πιάνει» ιδιαίτερα το χέρι σου και να θεωρείς αρκετά risky το να πιάσεις το τσιμπιδάκι, αλλά ένα καθάρισμα μπορείς και οφείλεις να το κάνεις μόνη σου.

Εδώ θα σου παρουσιάσουμε βήμα – βήμα τον τρόπο με τον οποίο θα καθαρίσεις τα φρύδια σου και θα τα κάνεις και πάλι να αποκτήσουν σχήμα. Όχι δεν θα κάνουμε ακραίες αλλαγές, μόνο μια συντήρηση για να μην εκνευρίζεσαι κάθε φορά που θα βρίσκεσαι μπροστά από έναν καθρέφτη.

woman looking up

#1

Σηκώνουμε τις τρίχες του φρυδιού μας προς τα πάνω και τραβάμε με το τσιμπιδάκι όσες εξέχουν. Θέλει υπομονή και ένα καλό καθρεφτάκι που δεν θα μεγεθύνει, γιατί τότε δεν θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

#2

Συνεχίζουμε να καθαρίζουμε τα τριχάκια του εσωτερικού άκρου. Με το βουρτσάκι θα βοηθηθούμε να καταλάβουμε ποιες τρίχες περισσεύουν.

#3

Στη συνέχεια τραβάμε τις τρίχες ανάμεσα στο δεξί και το αριστερό φρύδι, αν έχουμε.

Με αυτά τα τρία απλά βήματα θα καταφέρεις να καθαρίσεις τα φρύδια σου και αμέσως θα δεις το βλέμμα σου να αλλάζει. Προσοχή! Μην ξεκινήσεις τη διαδικασία ούσα εκνευρισμένη για οποιονδήποτε λόγο μιας και εκεί μπορεί να το παρακάνεις με το τράβηγμα.

Επίσης βεβαιώσου πως έχεις καλό φωτισμό και σταμάτα συχνά για να κοιτάς πως τα πηγαίνεις.