Τα curtain bags είναι (ξανά) η τάση που λατρεύουμε

Και δικαιολογημένα.
Τα curtain bags είναι (ξανά) η τάση που λατρεύουμε

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Τον τελευταίο χρόνο η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας και η ανασφάλεια είναι ένα από τα κυρίαρχα συναισθήματά μας.

Παρόλα αυτά, δεν επιτρέπεται να σπαταλάμε ενέργεια και να έχουμε περιττό άγχος σχετικά με την εξωτερική μας εμφάνιση και το styling.

Μπορεί να χρειάζεται να πηγαίνεις στη δουλειά, ενώ τα κομμωτήρια έχουν κλείσει, όμως τη λύση σε κάποιες περιπτώσεις την διαμορφώνουν οι τάσεις που έρχονται από το εξωτερικό.

Αν λοιπόν νιώθεις πως ήρθε η ώρα να κοντύνεις τις αφέλειες σου ή την φράντζα σου όσο τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά, πρέπει να ξέρεις πως άθελα σου… είσαι μέσα στη μόδα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ?????? (@mua.lydia)

Τα curtain bags -δηλαδή οι πολύ μακριές αφέλειες- που λατρεύουν τον τελευταίο χρόνο οι Γαλλίδες, προχωρούν σε όλη την Ευρώπη και γίνονται η απόλυτη τάση του φετινού χειμώνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALEXANDRA (@alleyclarkk)

Κάνε τη χωρίστρα σου στο κέντρο και άσε τις αφέλειές σου να πέσουν στο πλάι, σαν να τις έχεις επιμεληθεί. Το αποτέλεσμα είναι chic και ιδιαίτερο, ενώ δεν χρειάζονται ιδιαίτερο styling για να δείχνουν όμορφες.

Μπορεί να μην είχες σκοπό να μακρύνεις τα μαλλιά σου, όμως τελικά πρόκειται για μονόδρομο. Όταν ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια θα μπορέσεις να επαναφέρεις και πάλι το αρχικό σου κούρεμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kliimczyk

Ως τότε ευχαριστήσου το ότι κατάφερες να είσαι μέσα στη μόδα χωρίς καν να προσπαθήσεις!