After Valentine’s Day: Πέντε λόγοι για να αγαπήσεις περισσότερο την επόμενη μέρα

Ο ρομαντισμός δεν περιορίζεται σε ένα 24ωρο.
After Valentine's Day: Πέντε λόγοι για να αγαπήσεις περισσότερο την επόμενη μέρα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ο αποχαιρετισμός με τις γιορτές που φέρνουν χαρά, αγάπη και χαμόγελα, συνήθως είναι στενάχωρος, με τον Άγιο Βαλεντίνο να μας υπενθυμίζει τον έρωτά μας, πιστά κάθε χρόνο.

Όσο κι αν η συγκεκριμένη ημέρα διχάζει την ανθρωπότητα ως προς την αξία της, το κόκκινο, η σοκολάτα και τα χέρι-χέρι ζευγαράκια δε λείπουν ποτέ από το τοπίο.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι οι οποίοι δεν είναι λιγότερο ρομαντικοί, αλλά, μάλλον περισσότερο ορθολογικοί, που απολαμβάνουν, όντας σε σχέση ή μη, την επόμενη ημέρα μαζί με τα πλεονεκτήματα που φέρει μαζί της.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, μπορείς να ανυπομονείς να περάσει κι όχι να παγώσει ο χρόνος.

Έκρηξη αγάπης

Με τον Άγιο Βαλεντίνο να έχει προηγηθεί, ο χρόνος που περάσατε μαζί, τα δώρα που ανταλλάξατε και ο ενθουσιασμός της ερωτικής βραδιάς θα σας κάνουν να έχετε ενέργεια, διάθεση και να χαμογελάτε στη σκέψη της προηγούμενης ημέρας με τη σχέση να έχει δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Είναι η στιγμή που περνάς με τον εαυτό σου για να εκτιμήσεις τις στιγμές.

Καλύτερη ποιότητα έτοιμου φαγητού

Τα εστιατόρια μπορεί να είναι κλειστά και να μη χρειαστεί να πασχίσεις σκληρά για να βρεις ένα τραπέζι, αλλά το delivery είναι εδώ και πολύ ισχυρό στις ημέρες όπως κι εκείνη. Η καθυστερημένη παραγγελία, το κρύο πιάτο και το πασάλειμμα στη γεύση είναι περιστατικά, τα οποία είναι πιθανά να συμβούν. Στην after Valentine’s Day, όμως, όχι!

Chocolate is back

Ποιος είπε πως η σοκολάτα πρέπει να έχει σχήμα καρδιάς και να φοράει τα κόκκινα ή τα ροζ της για να λιώσει αργά στον ουρανίσκο σου; Στις 15 Φλεβάρη δε νιώθεις την υποχρέωση να πάρεις τα, ειδικά για την περίσταση, σοκολατάκια αλλά αντιθέτως επιστρέφεις στην πατροπαράδοτη σοκολάτα.

Τα λημέρια που γνωρίζεις καλά και ποτέ δε σε απογοητεύουν.

After Valentine's Day: Πέντε λόγοι για να αγαπήσεις περισσότερο την επόμενη μέρα

Ευκαιρία να ψωνίσεις (κι άλλα) εσώρουχα

Το απόθεμα που θα έχει περισσέψει σε κόκκινα, άκρως αποκαλυπτικά εσώρουχα, τα οποία μπορεί να κουβαλούν και το print της καρδιάς, θα πουληθεί σε πολύ πιο χαμηλές τιμές μόλις ο Άγιος Βαλεντίνος ανανεώσει το ραντεβού του με τους ερωτευμένους για την επόμενη χρονιά.

Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα…

Διάλεξε τα πιο όμορφα λουλούδια

Οι ποσότητες σε λουλούδια, μπουκέτα από τριαντάφυλλα ή γλάστρες με καρφιτσωμένα, κόκκινα μπαλονάκια σε σχήμα μεταλιζέ καρδιάς είναι αρκετά μεγάλες, με αποτέλεσμα, τα ανθοπωλεία την επόμενη μέρα με σκοπό να τα ξεφορτωθούν να κολλήσουν πάνω τους μια αρκετά δελεαστική τιμή, στην οποία δε θα πεις εύκολα όχι.

After Valentine's Day: Πέντε λόγοι για να αγαπήσεις περισσότερο την επόμενη μέρα

Άλλωστε, εάν δε δέχτηκες κάποια ανθοδέσμη την προηγούμενη ημέρα πρόσφερε τα η ίδια στον εαυτό σου αλλά και το σπίτι σου.

Οι λόγοι πολλοί, δελεαστική και ρεαλιστικοί.