Τρία βήματα για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες που είχες ποτέ

Τις λατρεύουμε και πρέπει να τους το δείξουμε.
Τρία βήματα για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες που είχες ποτέ

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα ματόκλαδα ή αλλιώς οι βλεφαρίδες μας αποτελούν ένα ευαίσθητο σημείο του προσώπου, το οποίο, ωστόσο, εάν βρίσκεται σε υγιή κατάσταση διαμορφώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα μάτια μας. Πρόκειται για τη κορνίζα τους, η οποία δίνει σχήμα στο πιο εκφραστικό ανθρώπινο «μέσον».

Μάλιστα, η ιδιαίτερη αδυναμία των γυναικών στις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, η οποία πηγάζει από την ομορφιά που προσδίδουν αλλά και την έκταση στα μάτια, συναντάται πρακτικά μέσα από τις, διαφόρων ειδών, μορφές ψεύτικης επέκτασής τους.

Πώς, όμως, θα ενισχύσεις τις φυσικές με απλούς και φυσικούς τρόπους, δίχως να χάνεις ολοένα και περισσότερες;

Be gentle

Φέρσου με λεπτότητα και φροντίδα στις λεπτές τρίχες και πείσε τες με αυτόν τον τρόπο να μείνουν. Ο συστηματικός, συνεπής καθαρισμός με απαλές, κυκλικές κινήσεις και όχι το άγαρμπο και γρήγορο πασάλειμμα θα φέρουν τα αποτελέσματα που χρειάζεσαι.

Τρία βήματα για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες που είχες ποτέ Ενυδάτωση

Όπως ολόκληρος ο ανθρώπινος οργανισμός δε μπορεί να επιβιώσει δίχως το νερό, έτσι κι εκείνες νιώθουν την ανάγκη να ξεδιψάσουν. Εκτός από τα θαυματουργά φυσικά έλαια, όπως είναι το καστορέλαιο, η βαζελίνη έχει αποδειχθεί πως δρα αποτελεσματικά στην ενυδάτωσή τους.

Προσοχή στη mascara

Κατά τη διαδικασία επιλογής της ιδανικής για εσένα mascara φρόντισε να καταφύγεις σε εκείνη που θα σε ομορφαίνει αλλά θα έχει επιπλέον οφέλη για τις βλεφαρίδες σου. Τα θεραπευτικά έλαια και οι βιταμίνες θα βάλουν την δική τους υπογραφή στο δημιούργημα που θα απολαμβάνεις καθημερινά.

Τρία βήματα για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες που είχες ποτέ

Και κάπως έτσι δεν θα ζηλέψεις ποτέ ξανά τις τεχνητές.