Πώς θα κάνουμε βήμα – βήμα το gold obsessions look της Huda Beauty

Αυτήν την παλέτα θα την έχεις μαζί σου πάντα και παντού.
Πώς θα κάνουμε βήμα - βήμα το gold obsessions look της Huda Beauty

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το χρυσό αποτελεί μια απαστράπτουσα επιλογή στο χρωματολόγιο των σκιών που αποφασίζουμε να φορέσουμε στα μάτια μας. Λίγο η χρυσόσκονη που πολλές πολλές περιέχουν και λίγο η σατινέ υφή δημιουργούν ένα κράμα άμεσα συνυφασμένο με βραδινές εξόδους, grande εμφανίσεις και ειδικές περιστάσεις, στις οποίες θέλεις να χαραχτείς στη μνήμη όλων.

Ωστόσο, η διάσημη εταιρία καλλυντικών Huda Beauty φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη και να το αποδεικνύει έμπρακτα. Η παλέτα Gold Obsessions έρχεται για παθιάσει ακόμα περισσότερο τις fans του χρώματος και τους δείξει τον τρόπο, ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα να δημιουργούν ένα μακιγιάζ, το οποίο ανάλογα με την έντασή του μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο γραφείο.

Άλλωστε, ας μην παραβλέπουμε και τις φωτεινές, παλ αποχρώσεις, οι οποίες με τον γήινο τόνο τους ηρεμούν την κατάσταση. Μείνε πιστή στα βήματα και ετοιμάσου να λάμψεις διακριτικά και κολακευτικά.

Βήμα 1ο

Σχεδίασε με ένα μολύβι την εξωτερική γωνία του ματιού διατηρώντας την ανοδική πορεία του και αμέσως σβήσε με ένα πινέλο για να απαλύνεις τη γραμμή.

Βήμα 2ο

Στη συνέχεια, πέρασε το σημείο με την ματ σκιά που είναι ίδια με το χρώμα του μολυβιού, ενώ με ένα μαύρο μολύβι ζωγράφισε το eyeliner σου. Σβήσε πάλι με το πινέλο και ετοιμάσου για το κερασάκι στην τούρτα.

Βήμα 3ο

Χάρισε το gold touch στο κέντρο του ματιού και δημιούργησε το ντεγκραντάρισμα των χρωμάτων δίχως το ένα να κουκουλώνει το άλλο. Πρόσθεσε σκούρο μολύβι στην κάτω περιοχή του ματιού και σύρριζα με τις βλεφαρίδες στο κέντρο δώσε το λαμπερό άγγιγμα με τον πιο έντονο χρυσό τόνο.

Ολοκλήρωσε με mascara και τα μάτια σου πέρα από γατίσια δεν θα χορταίνεις να καμαρώνεις.

Το παρακάτω βίντεο θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HUDA KATTAN (@hudabeauty)