Το Valentine’s Day lip colour από τη MAC είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς

Θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά.
Το Valentine's Day lip colour από τη MAC είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η ημέρα που θα μεταμορφωθείς στη «Βαλεντίνα» του δεν αργεί και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις και να οργανώσεις κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισής σου.

Πέρα, όμως, από τα αισθησιακά εσώρουχα, τα εντυπωσιακά ρούχα και το ιδιαίτερο στυλ σου, το μακιγιάζ αποτελεί το κεφάλαιο, στο οποίο θα δώσουμε για μια ακόμη φορά τη βαρύτητα που του αρμόζει, με τις επιλογές να είναι, από τη μια αρκετές, αλλά τα ερωτηματικά, από την άλλη, ακόμη περισσότερα.

Πόσες φορές έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τη διαπίστωση πως για μια ακόμη φορά το κραγιόν στο οποίο επένδυσες δεν έχει τη διάρκεια, την απόχρωση ή την υφή που επιθυμείς; Άλλες τόσες έχεις απογοητευτεί από πολλά υποσχόμενα προϊόντα, τα οποία, τελικά, δεν απευθύνονταν σε εσένα και κάπως έτσι το «κυνήγι» του άπιαστου ονείρου κάνει κύκλους και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Η συγκεκριμένη περίσταση, ωστόσο, απαιτεί μια φλογερή απόχρωση ανάμεσα στους πολυποίκιλους τόνους του κόκκινου, τη σταθερότητα που δε θα σε προδώσει με το πρώτο φιλί ή το πρώτο κρασί και το ματ φινίρισμα που δε θα απλώσει παντού τα ίχνη του.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά ενώνονται σε ένα ιδανικό κράμα στο Powder Kiss Liquid Lip Colour της MAC, το οποίο θα βρεις σε 15 διαφορετικές αποχρώσεις για να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Η τιμή του είναι στα 27,50€.

Το Valentine's Day lip colour από τη MAC είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς

Ξέφυγε από τα καθιερωμένα, ενυδάτωσε τα χείλη σου για ένα υγιές, ζουμερό αποτέλεσμα και μείνει ήσυχη γιατί για 10 ολόκληρες ώρες δε θα τρέχεις να ανανεώνεις το κραγιόν σου.

Pop-rock their world

Διότι όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης και χημείας, γεγονός που γνωρίζεις καλά τη συγκεκριμένη ημέρα.