Valentine’s Day outfit: Τρία σετ που θα βάψουν «κόκκινη» τη βραδιά

Ειδικά φτιαγμένα για σένα και το ταίρι σου.
Valentine's Day outfit: Τρία σετ που θα βάψουν «κόκκινη» τη βραδιά

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η πλέον αμφιλεγόμενη γιορτή της χρονιάς φτάνει και πρέπει να σε βρει πλήρως προετοιμασμένη. Εάν ακόμη σκέφτεσαι τι δώρο να προσφέρεις στο άλλο σου μισό, η λύση στην απορία σου είναι εδώ.

Αν, πάλι, στέκεσαι στην αντίπερα όχθη, εκεί όπου ο δικός σου ξεχωριστός ρομαντισμός δεν μπορεί να περιοριστεί στον εορτασμό της μίας και μόνο ημέρας οι παρακάτω επιλογές θα σε εφοδιάσουν για όλες τις καθημερινές, δικές σας στιγμές.

Η ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου έχει σφραγιστεί με το δικό της χρώμα, το φλογερό κόκκινο. Εκείνο που συμβολίζει, το πάθος, τον έρωτα και την αγάπη. Η εικόνα σου, λοιπόν, εκείνη τη βραδιά δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική και κάπως έτσι, το θέαμα που θα χαρίσεις θα του μείνει χαραγμένο ως το πιο αξέχαστο δώρο που έχει λάβει ποτέ.

Φόρος τιμής στον αισθησιασμό

Το άκρως αποκαλυπτικό σετ εσωρούχων, συνδυάζει την, λεπτεπίλεπτα, περίτεχνη δαντέλα με τα κενά που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα. Κανείς δε θα μείνει ασυγκίνητος σε αυτό το look.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunkemöller (@hunkemoller)

Zara: Love limited edition

Η συλλεκτική σειρά ρούχων, αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο περιλαμβάνει ποικίλα σχέδια από το φόρεμα της πρώτης εμφάνισης έως το μπουστάκι της τελευταίας.

Το παρακάτω σετ, ωστόσο, αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις με μια αστραπιαία κίνηση να μεταμορφωθείς στη Βαλεντίνα της ερωτικής νύχτας. Κόκκινο σατέν και λουριά που ταιριάζουν άψογα στην περίσταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZARA Official (@zara)

Unboxing day

Το σωστό unboxing προϋποθέτει και την ανυπομονησία να λύσεις κάθε κορδέλα, η οποία κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο.

Όμως, όσες περισσότερες οι κορδέλες, τόση μεγαλύτερος ο ενθουσιασμός και το παιχνίδι μόλις ξεκινάει.

Πάρε το χρόνο σου και κάνε πράξη της ιδέες σου.