To Tik Tok μας δίδαξε πώς να κάνουμε μπούκλες χωρίς θερμότητα, με… κάλτσες

Mε τον πιο περίεργο τρόπο!
To Tik Tok μας δίδαξε πώς να κάνουμε μπούκλες χωρίς θερμότητα, με... κάλτσες

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Στην πρώτη καραντίνα, μπήκε στη ζωή μας το διάσημο πλέον Tik Tok, μιας και οι ώρες ήταν άπειρες και δεν μπορούσαμε να τις διαχειριστούμε.

Το Tik Tok στην αρχή μας διασκέδασε, λίγο αργότερα όμως εκεί συνέβησαν κάποια πολύ ωραία πράγματα, μιας και κάποια κορίτσια συνέλαβαν και επικοινώνησαν μαζί μας ιδέες για πολύ ωραία πράγματα.

Ένα από τα πράγματα που έφερε το Tik Tok ήταν ο διασκεδαστικός και άκρως χρηστικός τρόπος που κάνει μπούκλες χωρίς θερμότητα και styling, αλλά με 2 μόνο κάλτσες.

Σύντομα η ιδέα έγινε viral και πολλά κορίτσια έκαναν το πείραμα μπροστά στην κάμερα, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό. Υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να έχεις σγουρά και χτενισμένα μαλλιά, χωρίς προϊόντα styling, σεσουάρ και θερμότητα, ειδικά τις περιόδους που τα κομμωτήρια είναι κλειστά;

Πάρε ιδέα από το παρακάτω video και θα δεις πόσο απλός και έξυπνος είναι ο τρόπος αυτός. Στην ουσία το μόνο που χρειάζεται είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου στη μέση και να τα πλέξεις στις κάλτσες. Ελπίζουμε να σου φανεί χρήσιμο και να αφήσεις στην άκρη μια για πάντα όλα όσα καταστρέφουν την τρίχα σου.

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;