Με αυτό το απλό tip δεν θα ξαναδείς κόμπους στα αγαπημένα σου πουλόβερ

Η απλή λύση που θα κάνει τα πουλόβερ σου να ζήσουν πολλά χρόνια
Με αυτό το απλό tip δεν θα ξαναδείς κόμπους στα αγαπημένα σου πουλόβερ

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Τα πουλόβερ είναι τα αγαπημένα μας χειμερινά items και επειδή είναι άκρως βολικά, ζεστά και cozy δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα.

Κάθε φορά που επενδύουμε σε ένα νέο πουλόβερ, η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι να το έχουμε για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται, μιας και είναι από εκείνα τα ρούχα που φοριούνται λίγους μήνες σε κάθε σεζόν.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα πουλόβερ μας από «αθάνατα», να φαίνεται ξαφνικά πάνω τους ο χρόνος; Οι κόμποι που δημιουργούνται με τον καιρό και κάνουν τα πλεκτά μας να δείχνουν παλιά και ταλαιπωρημένα, ακόμα και αν δεν είναι.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει ένα tip «της γιαγιάς» που περνά από γενιά σε γενιά και αποτρέπει την δημιουργία κόμπων στα αγαπημένα μας ρούχα.

Ποιο είναι αυτό;

Κάθε φορά που κατεβάζουμε τα χειμωνιάτικα πουλόβερ από το πατάρι, πρέπει να κλείνουμε τα πουλόβερ μας αεροστεγώς σε σακούλα και να τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για ένα εικοσιτετράωρο. Παράξενο;

Με αυτό το απλό tip δεν θα ξαναδείς κόμπους στα αγαπημένα σου πουλόβερ

Κι όμως, αυτή είναι λύση και αποτελεί εγγύηση για το μέλλον των πλεκτών μας ρούχων. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις πριν πας για ύπνο σήμερα, ε; Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει και δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να πετάξεις το πουλόβερ σου πριν το βαρεθείς.