Τρεις μεθυστικές κρέμες σώματος της αγοράς για να μην ξέρεις τι να διαλέξεις

Μια μόνο επαφή αρκεί για να τις νιώσεις.
Τρεις μεθυστικές κρέμες σώματος της αγοράς για να μην ξέρεις τι να διαλέξεις

Οι κρέμες σώματος αποτελούν τον τρανό βασιλιά της περιποίησης, ο οποίος αγκαλιάζει, σε φροντίζει και ομορφαίνει την επιδερμίδα σου. Ωστόσο πέρα από την πλούσια ή λεπτή υφή, το άρωμα αποτελεί το δυνατό τους χαρτί, αφού δενόμαστε μαζί τους και μάλιστα, είναι εκείνο που συνδυάζουμε πνευματικά με καταστάσεις, συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μας και κυρίως πρόσωπα.

Τα πρόσωπα με τη σειρά τους γεννούν συναισθήματα και κάπου εκεί, ανάμεσα στην ένταση που εκείνα δημιουργούν, η τονωτική οσφρητική εμπειρία θα σε ανανεώσει ακόμα και τις πιο δύσκολες ημέρες.

Μάλιστα, σε αυτήν τη σχέση ξέρεις καλά πως εκεί έξω, στην αγορά, υπάρχει εκείνη, η μία και μοναδική, η οποία είναι λες και φτιάχτηκε για σένα.

Παρακάτω θα βρεις τις τρεις επιλογές με το ωραιότερο άρωμα που θα απογειώουν τη θηλυκή αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Molton Brown – Delicious Rhubarb & Rose

Πρώτη κίνηση: Βάλε μια ποσότητα στα χέρια σου και κλείσε τα μάτια καθώς την απλώνεις. Η διαδικασία με την οποία εκείνη αγκαλιάζει το σώμα σου, μεταφέρει και την απόλυτη απόλαυση της ηρεμίας του πνεύματος και του νου.

Όσο για την αισθησιακή νότα του τριαντάφυλλου;  Φρόντισε να τη φοράς λίγο πριν ξαπλώσεις δίπλα του για όνειρα… λουλουδένια!

Korres – Βασιλικός & Λεμόνι

Ορισμένες ημέρες το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα δροσερό splash που θα σε ξυπνήσει, ή ένα δυναμικό shot, το οποίο θα σε χαλαρώσει λίγο πριν τον ύπνο.

Η συγκεκριμένη κρέμα πέρα από τις ενυδατικές ιδιότητες συνδυάζει και τις δύο προηγούμενες μαεστρικά, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες.

Τρεις μεθυστικές κρέμες σώματος της αγοράς για να μην ξέρεις τι να διαλέξεις

Body Shop – Warm Vanilla

Όσο για τις λάτρεις των γλυκών αισθήσεων, η βανίλια θα ικανοποιήσει κάθε διάθεση και θα σου ανοίξει την όρεξη με τη λαχταριστή της μυρωδιά. Θα μοσχοβολάς πάντα και παντού, ενώ κάθε φορά που θα ξεβιδώνεις το βάζο θα θέλεις να τη φας.

Δώσε λοιπόν στο σώμα σου την ταυτότητα που χρειάζεται μαζί με την περιποίηση που του αρμόζει.