Lip injection: Το προϊόν της Too Faced που υπόσχεται εντυπωσιακά ζουμερά χείλη

Και κρατάει το λόγο της.
Lip injection: Το προϊόν της Too Faced  που υπόσχεται εντυπωσιακά ζουμερά χείλη

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η τελευταία τάση του μακιγιάζ επιβάλλει υγιή, γεμάτα όγκο και λαμπερά χείλη. Υπό οποιαδήποτε απόχρωση κι αν ντυθούν, το γυαλιστερό φινίρισμα που αναδεικνύει την πιο γοητευτική καμπύλη στο πρόσωπο της γυναίκας, είναι εκείνο που θα απογειώσει ολόκληρο το μακιγιάζ.

Ακόμα και το no make up look περιλαμβάνει ένα gloss. Την ανάγκη αυτή, ιδιαίτερα, τις κρύες ημέρες του χειμώνα, με τη ξηρότητα να εντείνεται, αναλαμβάνει να καλύψει η εταιρία καλλυντικών Too Faced, η οποία με τη σειρά Lip Injection θέτει σε πρώτο πλάνο τον στόχο της ενυδάτωσης, αλλά και της έντασης του όγκου χωρίς, ωστόσο παρεμβατικές μεθόδους.

Τα χείλη θα είναι ζουμερά, προστατευμένα από εξωτερικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα, η ξηροδερμία θα εξαφανίζεται με ένα μόνο χάδι της πλούσιας υφής.

Τα «τσιμπήματα» δε θα αργήσουν έρθουν μόλις το εφαρμόσετε, με τη δράση να ενεργοποιείται άμεσα, ενώ η συστηματική χρήση υπόσχεται θαύματα και άμεσα αποτελέσματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Too Faced Cosmetics (@toofaced)


Ομορφιά και περιποίηση, τώρα παντρεύονται και μαζί δημιουργούν ένα εκρηκτικό shot, το οποίο θα τρυπώσει στα χείλη σου και θα διαρκέσει για το περισσότερο μέρος της ημέρας, βγαίνοντας ο winner σε κάθε δοκιμασία.

Φόρεσε την άνεση στα χείλη σου και δες τα όπως δεν τα έχει ξαναδεί!