Savage X Fenty: Η σειρά εσωρούχων της Rihanna αποθεώνει κάθε σώμα

Υπέροχη στα κιλά σου!
Savage X Fenty: Η σειρά εσωρούχων της Rihanna αποθεώνει κάθε σώμα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα Savage X Fenty εσώρουχα εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στη σφαίρα των πιο προσωπικών μας επιλογών, εκείνη η οποία λαμβάνει υπόψη τις διαστάσεις, τις ιδιαιτερότητες, τα δυνατά σημεία και τις ανάγκες του κάθε σώματος για να σε κατευθύνει στην ιδανική και εξατομικευμένη για εσένα επιλογή.

Τα δύο άκρα -skinny και extra juicy- συνήθως αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα στην αναζήτηση εύρεσης των εσωρούχων που θα τις στηρίξουν ή θα αναδείξουν κάθε σημείο του σώματος τόσο στις καθημερινές τους συνήθειες, όσο και στις πιο σαγηνευτικές.

Η τεράστια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και στυλ θα σε ενθουσιάσει με πρώτη σκέψη σου να είναι πως τα θέλεις όλα. Ωστόσο, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ο προσωπικός σου οδηγός θα σε πάρει από το χέρι και μέσα από τις ερωτήσεις που θα κληθείς να απαντήσεις θα σε βοηθήσει να βγεις από τεράστια διλήμματα, νιώθοντας στο τέλος σίγουρη για την αγορά σου.

Εκείνο, ωστόσο που ξεχωρίζει είναι η καμπάνια που αυτή τη φορά δεν προβάλλει τα καλλίγραμμα πόδια των μοντέλων αποκλειστικά, αλλά θέτοντας σε πρώτο πλάνο τη διαφορετικότητα, η παρέλαση της φωτογράφισης υπενθυμίζει πως κάθε σώμα έχει τη δική του ταυτότητα και ομορφιά.

Αγάπη στο κόκκινο

Δαντέλα, σατέν και βελούδο συναντιούνται στα πιο θηλυκά σετ, κορμάκια αλλά και συνδυασμούς που απογειώνουν κάθε αίσθηση κομψότητας και λεπτότητας.

Μάλιστα, με το κόκκινο να κυριαρχεί στη συλλογή, εάν είσαι fan του Άγιου Βαλεντίνου η απόχρωση δε θα μπορούσε να είναι καταλληλότερη σε όλες τις εκφάνσεις της.

Girly διαφάνεια

Ποιος είπε ότι η κοριτσίστικη, αθώα διάθεση δεν είναι ελκυστική; Το αντίθετο μάλιστα, η φρεσκάδα και η λουλουδάτη διάθεση εκθειάζονται, καθιστώντας τα μια άνετη συνήθεια, η οποία καθόλου δε θα αργήσει να γίνει λατρεία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Όχι μόνο στο σπίτι

Η ζωή μας γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν υπάρχουν κι αυτά τα εύχρηστα και πολυχρηστικά κομμάτια, τα οποία σε συνοδεύουν ακόμα και ως εξωτερική αμφίεση. Από την πρωινή βόλτα με τη φόρμα μέχρι τη βραδινή έξοδο θα αγκαλιάζουν το σχήμα του σώματός σου και θα σε κολακεύουν ανεβάζοντας ακόμα και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

Κάνε την κάθε μέρα σου ξεχωριστή φροντίζοντας τον εαυτό σου με κάθε τρόπο.