Πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνεις το κούρεμά σου ανάλογα με τον τύπο της τρίχας σου

Υπάρχει απάντηση.
Λερώθηκες με βαφή μαλλιών; Έτσι θα τη βγάλεις καθαρή

Τα χρόνια στο πέρασμά τους μας συστήνουν συνεχώς καινούργιες ιδέες, τεχνικές και στυλ που ανανεώνουν άμεσα ολόκληρο το look μας πέρα από τα ίδια τα μαλλιά μας.

Τα μαλλιά αποτελούν μια ευαίσθητη χορδή για τις γυναίκες, οι οποίες ούσες στο comfort zone τους, αισθάνονται τον κόμπο στο στομάχι όταν πλησιάζουν στο κομμωτήριο, όπως ακριβώς όταν επισκέπτονται τον οδοντίατρό τους.

Εάν, λοιπόν, ανήκεις κι εσύ  σε αυτήν την κατηγορία, την επόμενη φορά που θα αρνηθείς να πας για κούρεμα, έχε στο μυαλό σου τη συμβουλή των ειδικών που θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να μακραίνουν εύκολα και να στέκουν υγιή, ανθεκτικά και λαμπερά.

Άλλωστε τι να το κάνεις το μήκος εάν τα τελειώματα σπάνε ή καλύπτονται από τη ψαλίδα;

Λεπτή τρίχα

Συνήθως πρεσβεύουν το εφέ των αραιών μαλλιών και η ατονία τους είναι εύκολα ορατή. Με το κούρεμα, όμως, να επαναλαμβάνεται κάθε 4 – 6 μήνες εκείνα θα παίρνουν ζωή και θα ξεγελούν, δείχνοντας πιο δυνατά και πλούσια.

Ταλαιπωρημένα / Φθαρμένα μαλλιά

Όλες γνωρίζουμε καλά πως τα μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά από χημικά, βαφές και θερμότητα δεν είναι εύκολο να τα επαναφέρεις στην παρθενική τους κατάσταση, ωστόσο, εάν τα κόβεις μία φορά το μήνα, βοηθάς τις ρίζες να αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς και η αναγέννηση θα βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο κοντά σου.

Πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνεις το κούρεμά σου ανάλογα με τον τύπο της τρίχας σου

Μακριά μαλλιά

Εκείνες που είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στην γκρίνια του κουρέματος είναι οι λάτρεις των πολύ μακριών μαλλιών. Με το μήκος αυτό νιώθουν ασφάλεια και πάντα διατηρούν το περιθώριο να κουρεύονται ακόμα και μία φορά στους δύο μήνες, ώστε τα μαλλιά να εξασφαλίζουν το αναγκαίο απόθεμα και να μη ξεπερνούν ποτέ το όριο.

Μη ξεφεύγεις από τους κανόνες, όταν πρόκειται για θέματα υγείας.