Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη η προσπάθεια δημιουργίας της κατάλληλης ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια του μπάνιου μας.

Λίγο οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, λίγο το άγχος ή το στρες και λίγο η πίεση, στην οποία υποβάλουμε τον εαυτό μας άθελα μας, οδηγούν στην αποφόρτιση, η οποία επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ντους. Εκεί όπου το χαλαρωτικό νερό κυλάει πάνω μας και μαζί με τους ρύπους αφαιρεί κάθε αρνητικό ψήγμα που, εν τέλει, θα ελαφρύνει τη ψυχή.

Πέρα όμως από το νερό, το αφρόλουτρο αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, το οποίο παίζει καθοριστικό ρόλο.

Αφέσου στις νότες των παρακάτω συστατικών και δε θα σε απογοητεύσουν.

Τρία συστατικά χαλάρωσης που πρέπει να έχει το αφρόλουτρό σου

Λεβάντα

Θα ήταν αδύνατο να ξεκινούσαμε από κάποιο άλλο. Η λεβάντα αποτελεί συνώνυμο της ηρεμίας και της χαλάρωσης. Μάλιστα, φροντίζει να κάνει τα ταχυδακτυλουργικά της και στη σφαίρα του ύπνου για όσους δυσκολεύονται. Με μια διακριτικότητα και κομψότητα, η καθαρή μας εκδοχή θα μοσχοβολάει υγεία και ευτυχία.

Καρύδα

Από την άλλη, οι λιχούδες, οι οποίες θέλουν να ξεφύγουν από την κλασική βανίλια, θα πέσουν στην αγκαλιά της καρύδας.

Τρία συστατικά χαλάρωσης που πρέπει να έχει το αφρόλουτρό σου

Γλυκιά κι εξωτική, σου γεννά αισθήσεις που δε θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς στη μπανιέρα σου. Όπως εκείνη που απολαμβάνεις στην αιώρα των ονείρων την πιο νόστιμη καρύδα, δίπλα ακριβώς στον παφλασμό των καταγάλανων κυμάτων.

Πορτοκάλι

Τα εσπεριδοειδή έχουν το δικό τους φανατικό κοινό, το οποίο αποδεικνύεται ιδιαίτερα πιστό. Ξέφυγε από το λεμόνι και φέρε μια περισσότερο παιχνιδιάρικη μυρωδιά στο μπάνιο σου, αυτήν του πορτοκαλιού. Τι κι αν σε τονώσει, σταδιακά, θα σε ανανεώσει και θα σε ηρεμήσει μετά από μια μεγάλη και δύσκολη ημέρα.

Τρία συστατικά χαλάρωσης που πρέπει να έχει το αφρόλουτρό σου

Την επόμενη φορά που θα βιάζεσαι, πάρε μαζί το σκονάκι σου.