Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η ημέρα που θα τον συναντήσεις για πρώτη φορά θα σε βυθίσει σε σκέψεις που συνεχώς γεννούν ερωτήσεις, για τις οποίες ψάχνεις τις άμεσες απαντήσεις. Πέρα από τα ρούχα που θα επιλέξεις, όμως, για το πρώτο ραντεβού, φτάνεις στο σημείο που δεν ξέρεις, τελικά, ποιο θα ήταν το ιδανικό μακιγιάζ.

Όλες γνωρίζουμε τον εαυτό μας πολύ καλύτερα από όλους. Με βάση αυτήν την πεποίθηση ο δρόμος για το πράσινο φωτάκι φαντάζει αμέσως ακόμα πιο ομαλός.

Εάν, όμως, εκείνο το οποίο ξέρεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο είναι αυτό που έκανες πριν βγεις για το βραδινό σου ποτό, καλύτερα να το ξανασυζητήσουμε…

Επιδερμίδα

Η φυσικότητα είναι ένα τικ στο check list που αγαπούν οι άντρες να αντικρίζουν. Εάν όλο σου το πρόσωπο έχει καλυφθεί από έντονα χρώματα θα έχεις κρύψει, εν τέλει, την ιδιαίτερη ομορφιά σου και αυτό σίγουρα δεν το θέλουμε.

Επίλεξε λεπτές υφές foundation με μια τάση διακριτικής λάμψης για άνεση και υγιές φινίρισμα, αποφεύγοντας τα ματ, μπουκωμένα αποτελέσματα.

Μάτια

Δώσε βάση στα μάτια! Αυτά θα αποτελέσουν το κύριο μέσο επικοινωνίας ανάμεσά σας, αφού τα λόγια θα κομπιάζουν ελαφρώς λόγω αμηχανίας. Οι φωτεινές σκιές θα τους δώσουν έκταση με αποχρώσεις όπως τόνοι του μπεζ, σκονισμένου λευκού και ανοιχτού, ψυχρού γκρι. Το λεπτό eyeliner θα αποτελέσει σύμμαχο αφού θα τονίσει το γατίσιο σχήμα σου, ακόμα κι αν δεν το έχεις, ενώ η mascara, όπως πάντα δεν μπορεί να λείπει, όντας ο απουσιολόγος της τάξης!

Χείλη

Gloss, gloss και πάλι gloss. Η διάφανη και κρυστάλλινη όψη θα δώσει τη ψευδαίσθηση ότι είσαι φυσική και ελάχιστα βαμμένη. Μάλιστα η ζουμερή εικόνα θα τον κάνει να μην αντισταθεί λεπτό μακριά τους! No colour, γήινες και παλ ροζ λάμψεις θα είναι εκείνες που θα καθρεφτίσουν καλύτερα το βλέμμα του πάνω τους.

Για να είσαι πάντα προετοιμασμένη για το επόμενο πρώτο ραντεβού. Κάνε την πρώτη φορά αξέχαστη.