Ανακαίνιση μπάνιου: Εvτυπωσιακοί νιπτήρες που ξεπερνούν κάθε φαντασία

Η διαφορετικότητα που ξεχωρίζει.
Ανακαίνιση μπάνιου: Εvτυπωσιακοί νιπτήρες που ξεπερνούν κάθε φαντασία

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το μπάνιο αποτελεί τον ιδιαίτερο χώρο, στον οποίο αφιερώνουμε προσωπικό χρόνο και χαρακτηρίζεται από την καθαριότητα και την τάξη. Μάλιστα, η ανάγκη ανακαίνισης του σπιτιού ξεκινάει πάντα έχοντας ως πρωτοπόρο την τουαλέτα με ποικιλία από σχέδια, χρώματα και στυλ.

Εκείνο, ωστόσο, που η νέα τάση προβάλει είναι η καινοτομία, οι ξεχωριστές ιδέες, οι μοντερνισμοί και το άγγιγμα που θα σε ξάνει να ξεφύγεις σε παλάτια, πολυτελή νεόκτιστα κτίρια, κλασικά αρχοντικά, ενώ παραμένεις στο ζεστό σου σπίτι.

Πού, λοιπόν, θα πρέπει να εστιάσουμε;

Πρωταγωνιστής στο μπάνιο δεν είναι άλλος από τον νιπτήρα. Άλλωστε, αποτελεί το σημείο που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα. Λίγο ο καθρέφτης, λίγο το υπερεντατικό, πλέον, πλύσιμο των χεριών συμβάλουν ακόμα περισσότερο στην επαφή μας μαζί του.

Περίεργα σχέδια που ξεπερνούν κάθε φαντασία, σε συνδυασμό, πάντα, με το αντίστοιχο πλαίσιο από πλακάκια και διακόσμηση θα αναβαθμίσουν την ομορφιά και την αισθητική του.

Όλα αυτά λαμβάνοντας υπόψη την ταυτότητα, το χαρακτήρα και τη διάθεση που ο κάθε άνθρωπος εμπερικλείει στη λέξη «γούστο». Λουλούδια, γραμμικά σχέδια, χρυσές λεπτομέρειες, χρώματα Ανατολής απεικονίζουν στο ελάχιστο, μόνο, τα εντυπωσιακά δημιουργήματα που θα κοσμήσουν το πιο stylish bathroom το οποίο θα είναι το δικό σου!

Μη χάνεις στιγμή, χάρισε στο σπίτι σου τη φρεσκάδα που του ταιριάζει.

Οι εικόνες που ακολουθούν να ανεβάσουν τη διάθεσή σου για αλλαγές στα ύψη!