Τρία tips για να εξαφανίσεις το έντονο πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Θέμα που αφορά όλους μας.
Τρία tips για να εξαφανίσεις το έντονο πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το ξενύχτι, οι άτσαλες ώρες ύπνου, το αλκοόλ και το άγχος είναι κάποιες καταστάσεις που βιώνουμε όλες και όσο και αν προσπαθούμε να αποφύγουμε, θα τις βρίσκουμε μπροστά μας.

Άλλες φορές όλες μαζί, άλλες φορές ξεχωριστά, το θέμα είναι όμως πως πάντα το επόμενο πρωί θα «γράφουν» πάνω μας.

Πώς; Ως πρηξιματάκια κάτω από τα μάτια, ένα πρόβλημα με το οποίο ερχόμαστε αντιμέτωπες κατά καιρούς οι περισσότερες από εμάς.

Τα ενοχλητικά πρηξίματα κάτω από τα μάτια, μπορούν να μειωθούν και εδώ σου δίνουμε τρία απλά και ανέξοδα tips για να τα εφαρμόσεις αμέσως.

Μόνο κρύο νερό στο πρόσωπο

Τι έχουμε πει πολλές φορές. Ο καθαρισμός προσώπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με παγωμένο νερό, μιας και το κρύο συσφίγγει τους πόρους και μειώνει αυτόματα το πρήξιμο. Μπορεί να είναι βάρβαρο το κρύο νερό πρωί πρωί, αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;

Τρία tips για να εξαφανίσεις το έντονο πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Κόψε το αλάτι 

Το αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών και αυτός είναι ο λόγος που ενοχοποιείται περισσότερο από όλα για το πρήξιμο. Πιες πολύ νερό, απόφυγε το αλκοόλ και θα δεις τεράστια διαφορά σε λίγες μέρες.

Κρύες κομπρέσες

Το κρύο συσφίγγει το πρόσωπο, το μάθαμε και παραπάνω. Για αυτό το λόγο οι κρύες κομπρέσες του καταπραϋντικού πράσινου τσαγιού θα είναι βάλσαμο για τα μάτια σου.

Μπορείς να επαναλαμβάνεις δυο φορές την εβδομάδα και θα δεις άμεσα θεαματικά αποτελέσματα