Σπιτική μάσκα νυχιών με αυγό και ελαιόλαδο

Δυο υλικά υψηλής θρεπτικής αξίας.
Vitamin bomb: Η φυσική μάσκα-τροφή για το πρόσωπό σου
18 Ιανουαρίου 2021 | 00:51

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα των γυναικών είναι η μικρή αντοχή των νυχιών τους, ιδίως όταν εκείνες προσπαθούν να τα μακρύνουν. Η διαδικασία αποδεικνύεται ιδιαίτερα σκληρή και τα εμπόδια που η κάθε μία από εμάς συναντά στο δρόμο της δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεπεραστούν.

Κάθε φορά που φτάνεις στην πηγή και τα θαυμάζεις στο επιθυμητό μήκος, ξαφνικά ένα χτύπημα, ένα άνοιγμα μια συσκευασίας ή ένα πλύσιμο πιάτων θα σου θυμίσουν πως γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος.

Πέρα από τις δυναμωτικές θεραπείες που κυκλοφορούν στην αγορά και υπόσχονται τη λύση στο μεγάλο πρόβλημα, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τη φυσική και σπιτική μάσκα, η οποία θα ανανεώσει κάθε πλάκα νυχιού πάνω σου.

Θα χρειαστείς μόνο έναν κρόκο αυγού και μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή: για λίγα λεπτά κάνε μασάζ σε κάθε νύχι ξεχωριστά με απαλές, κυκλικές κινήσεις αλείφοντας τα με το κράμα κρόκου και ελαιόλαδου. Στη συνέχεια άφησε το μείγμα πάνω του για άλλα περίπου 10 λεπτά μέχρι να παγώσει στην επιφάνεια και στο τέλος αφαίρεσε με ζεστό νερό.

Η δομή του νυχιού θα φορέσει την πανοπλία της και θα τονωθεί με το αυγό, ενώ το ελαιόλαδο θα φροντίσει να ενυδατώσει την επιφάνεια της επιδερμίδας, μαλακώνοντας ακόμα και τα πιο ατίθασα επωνύχια.

Μπορείς να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα
belikeyou.gr © 2019 - All Rights Reserved
Exit mobile version