Τρεις low cost mascara για εφέ βεντάλιας

Για αγορές που δε θα μετανιώσεις.
Τρεις low cost mascara για εφέ βεντάλιας

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το προϊόν του beauty νεσεσέρ μας, το οποίο μας αποχαιρετά με τους πλέον γοργούς ρυθμούς, είναι χωρίς αμφισβήτηση η mascara. Λίγο η καθημερινή χρήση, λίγο η ξηρότητα του αέρα και λίγο η ποσότητα την οποία εφαρμόζουμε, συμβάλουν στη βραχυχρόνια σχέση που αναπτύσσουμε μαζί της, εκθέτοντας μας στην αναζήτηση εκ νέου για μια ακόμη φορά.

Ωστόσο, πρόκειται για το make up tool το οποίο δεν υπόκειται σε περιορισμούς αξίας, καθώς μπορείς εύκολα να βρεις την ένταση και την ποιότητα που επιθυμείς ακόμα κι αν η τσέπη σου δεν είναι έτοιμη να δεχτεί ισχυρό χτύπημα.

Οι παρακάτω επιλογές θα σε πείσουν πως τελικά, σημασία έχει να βρεις το κατάλληλο ταίρι για τις όμορφες βλεφαρίδες σου, ενώ η τιμή θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου…

Sky High Mascara – Maybelline

Μια mascara που παίρνει στα σοβαρά την αποστολή της. Αγγίζει ακόμα και τις πιο κοντές βλεφαρίδες από τη ρίζα και στη συνέχεια τις χτενίζει ομοιόμορφα, χαρίζοντας έντονο αποτέλεσμα όγκου και μήκους. Τώρα οι βλεφαρίδες σου μπορούν να φτάσουν τόσο ψηλά, όσο τον ίδιο τον ουρανό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maybelline New York (@maybelline)

Scandal Eyes Volume On Demand – Rimmel London

Προτιμάς το αποτέλεσμα της ψεύτικης βλεφαρίδας; Ξέχνα την κόλλα! Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι του θα δημιουργήσει τον όγκο που ποτέ ξανά δεν έχεις πετύχει.

Μάλιστα, η καμπύλη στη μέση στοχεύσει στην καμπύλη που θα ζωγραφίσει στις δικές σου βλεφαρίδες, ιδίως στο τελείωμά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rimmel London UK & Ireland (@rimmellondonuk)

Masterpiece Max Mascara – Max Factor

Για καθημερινή επιτυχία στο Max…ιμουμ. Το σαγηνευτικό βλέμμα θα μαγνητίσει όλα τα μάτια πάνω του, ακόμα και τα δικά σου που θα καμαρώνεις το αποτέλεσμα με ευχαρίστηση. Ο όγκος αυτή τη φορά δε θα τις κολλάει μεταξύ τους κι έτσι το πλούσιο απόθεμα θα τονιστεί ακόμα κι αν φαίνεται εκ άβαφης όψεως φτωχό.

Θα σε πείσουν από την πρώτη, κιόλας, επαφή.

Σπεύσε να τις προμηθευτείς!