Τρία υλικά που θα χρειαστείς για αφαίρεση ημιμόνιμου ή ακρυλικού στο σπίτι

Δε σώζει μόνο το ασετόν.
Τρία υλικά που θα χρειαστείς για αφαίρεση ημιμόνιμου ή ακρυλικού στο σπίτι

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το ημιμόνιμο και τα τεχνητά νύχια αποτελούν επιλογές εντυπωσιακές, οι οποίες βολεύουν την πλειονότητα των γυναικών, αφού με αυτόν τον τρόπο βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα.

Ωστόσο, η κατάσταση, στην οποία ο covid-19 μας έχει υποβάλλει, έχει θέσει τους περιορισμούς του και σε αυτήν τη σφαίρα. Με άλλα λόγια, έχουμε γίνει οι expert των νυχιών μας και μόνο εμείς ξέρουμε καλά (ή και όχι) πώς να τα αναδείξουμε έστω και με σπιτικά designs.

Εάν, λοιπόν, πρόλαβες να κάνεις ημιμόνιμο ή ακρυλικό (υλικά που λιώνουν πιο εύκολα με το ασετόν), αλλά δεν πρόλαβες την αφαίρεση, μην αγχωθείς! Έχουμε τον τρόπο να κάνεις το υλικό να λιώσει με ευκολία και χωρίς να τα αφήσεις για πολύ ώρα (ή και καθόλου) στην ακετόνη.

Η αλήθεια είναι πως η διαδικασία δεν είναι και η πλέον ευχάριστη, ειδικά όταν καλείσαι να τα κάνεις στον ίδιο σου τον εαυτό…

Τρία υλικά που θα χρειαστείς για αφαίρεση ημιμόνιμου ή ακρυλικού στο σπίτι

Με μια λίμα αφαίρεσε τη γυαλάδα του νυχιού δημιουργώντας ματ επιφάνεια. Στη συνέχεια, σε ένα μπολ με νερό πρόσθεσε ελαιόλαδο και υγρό σαπούνι για τα πιάτα. Βούτηξε τα νύχια σου για 10 λεπτά και αμέσως θα δεις πως το υλικό θα αρχίσει να ξεκολλάει από την πλάκα του νυχιού.

Σε ορισμένες περιπτώσεις αφαιρείται ολόκληρο με ιδιαίτερη άνεση, ενώ σε άλλες, ίσως αποτελέσει το βοήθημα που θα σου μειώσει τον χρόνο αναμονής.